اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران|شیلات ایران|پرورش تیلاپیا

شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ,شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸
Saturday, March 23, 2019
نام فیروزه
نام خانوادگی کوهیانی
ایمیل: firooze1994picaso@gmail.com
متن سوال  
انواع روش های عمل آوری میگو در جهان؟

نام حمید رضا
نام خانوادگی مرادی
ایمیل:
متن پاسخ  
با سلام. نمیدونم این سوال اصلاً نوع ظرحش درست هست یا نه. و البته شرحش خیلی زیاد. و بازهم اینکه از بنده متخصص تر در این گروه زیادن. انواع میگوهای آب شور رو به شکل خام به دو شکل با سر و بی سر بسته بندی می کنند. با سر براساس تعداد در کیلوگرم و بدون سر براساس تعداد در پوند. سایز بندی ها هم در بی سر با فواصل ده تا و در بی سر پنج تایی هست که البته در سایزهای بالاتر (که در حقیقت سایزهای ریزتر میشه) در با سر 20 تایی و بی سر 10 تایی میشه. همچنین میگوی پخته داریم و میگوی طعم داده شده و خشک شده و ماریناد میگو. روی هم رفته میشه گفت تنوع زیاده ولی اون چیزی که در کشور ما الان بطور عام انجام میشه همون بسته بندی خام به روش و شکل هایی بود که گفتم. البته بسته بندی ها هم بصورت جعبه دو کیلویی و شمش 6 کیلویی هست. برای بازار داخل هم به شکل پوست کنده و رگ گیری شده هست (P&D) که در فروشگا ها حتماً دید و سوخاری شده و گاهاً برگر میگو.

نام فیروزه
نام خانوادگی کوهیانی
ایمیل:
متن پاسخ  
خیلی ممنون از پاسختون، لطف کنید اگر امکانش هست چتد کتاب در رابطه با روش های عمل آوری میگو معرفی کنید.

نام IRANAQUA
نام خانوادگی IRANAQUA
ایمیل:
متن پاسخ  
بنام خدا - شما میتوانید برای تهیه کتب شیلاتی به فروشگاه اینترنتی IRANAQUA مراجعه و پس از انتخاب کتب مورد نظر آنها را بصورت آنلاین خریداری فرمائید. آدرس : http://shop.iranaqua.ir

 
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل
متن پاسخ
بازگشت