اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران|شیلات ایران|پرورش تیلاپیا

شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ,شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸
Saturday, March 23, 2019
نام حجت
نام خانوادگی دهقان
ایمیل: hojatdehghan@gmail.com
متن سوال  
سلام و عرض ادب. 1)چرا به هضم در ابزیان هضم طاهری گویند؟ 2)میزان تی اس اس و تی دی اس را چگونه محاسبه میکنیم؟ 3)اگر برای گونهی ناشناخته بخواهیم جیره بنویسیم چه کار باید بکنیم؟ 4)چگونه میتوان مقدار املاح محلول و مواد دفعی در یک سیستم پرورشی را محاسبه و میدیریت کرد؟ 5)ویتامین ها(محلول در چربی و آب چگونه در جیره استفاده شوند که بیشترین عملکرد بیولوژیکی را داشته باشند؟

 
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل
متن پاسخ
بازگشت