برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان

سه‌شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰
Tuesday, October 26, 2021

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان

//

مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان در اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان برگزار شد

احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی فرآورده‌های آبزیان در اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره یک روزه تعداد 21 نفر از کارکنان و بازرسان بهداشتی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی حضور داشتند و آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

احمدی با اشاره به اهمیت آموزش اصول بهداشتی فرآورده‌های خام دامی عنوان کرد: با توجه به مصرف روزانه مردم از فرآورده‌های دامی، رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌ها برای بازرسان مراکز بهداشتی ضروری است.

وی تصریح کرد: اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان با آموزش‌های لازم این اصول برای تأمین سلامت فرآورد‌ه‌های خام دامی تمام تلاش خود را انجام می‌دهد



دیدگاه خود را بیان کنید