90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰
Friday, October 22, 2021

90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

//

90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: 90 درصد پروتئین گوشت ماهی جذب بدن می‌شود

شورورزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: گوشت ماهی از نظر کیفی نیز برخلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتر و فاقد الاستین است که فقدان آن هنگام تبدیل کلاژن به ژلاتین در زمان پخت سبب می‌شود که پروتئین پخته شده راحت‌تر هضم شود و جذب آن به بیش از 90 درصد برسد.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور افزود: پروتئین‌های ماهی دارای اسیدهای آمینه ضروری به نسبتی بسیار، متناسب با نیازهای بدن انسان است.

وی خاطرنشان کرد: پروتئین موجود در میگو نیز کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و به دلیل نداشتن بافت هم‌بند به راحتی هضم و جذب می‌شود.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور افزود: مقدار چربی ماهی‌ها بسیار متفاوت بوده و از کمتر از یک درصد تا بیش از 30 درصد متغیر و جزو سهل‌الهضم‌ترین چربی‌های حیوانی است.

شورورزی یادآور شد: در این میان اسیدهای چرب «اُمگا 3» با خواص و فواید بسیار ارزشمند از همه مهم‌ترند که در ماهی‌های چرب ساکن آب‌های دریایی سرد به میزان فراوان یافت می‌شود.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، با بیان اینکه میگو نیز دارای چربی کمی بوده و چربی‌های آن نیز از نوع غیر اشباع اُمگا 3 است، توضیح داد: ویتامین‌های گروه B، بیشتر در گوشت ماهی وجود ندارند، میگو به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان فراوان، پیش‌ماده ویتامین B3 است و مقدار فراوانی از این ویتامین را برای بدن تأمین می‌کند.

شورورزی اضافه کرد: ماهی و میگو از نظر وجود مواد معدنی غنی بوده و دارای آهن، ید، کلسیم، فسفر، گوگرد، روی، فلونور، سلنیوم، منگنز و مس هستند.

وی اظهار داشت: مصرف مداوم و منظم مواد غذایی حاصل از آبزیان به ویژه ماهی و میگو به علت دارا بودن بسیاری از مواد و ترکیبات مهم و اساسیِ مؤثر در سلامتی انسان در تمامی دوران زندگی و به ویژه در دوران جنینی، کودکی، نوجوانی و کهنسالی از سوی مراجع معتبر علمی و پزشکی جهان مورد تأکید و توصیه است



دیدگاه خود را بیان کنید