کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند

کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند

کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند

پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
Thursday, October 21, 2021

کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند

//

کلاس آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند

رئیس اداره شیلات هیرمند گفت: با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان، به مدت دو روز، کلاس آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان هیرمند برگزار شد

خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی فرمانداری هیرمند، محبعلی حیدری صادق اظهار داشت: با توجه به ارزش غذایی گوشت آبزیان (ماهی و میگو) و نقش آن در افزایش سلامتی مردم و با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان یک دوره آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند برگزار شد.

وی افزود: گوشت ماهی جزو گوشت‌های سفید بوده و یک منبع غذایی غنی از پروتئین به حساب می‌آید.

رئیس اداره شیلات هیرمند بیان کرد: در مقایسه با انواع دیگر غذاها از نظر کمی و کیفی، درصد پروتئین بالایی دارد و از نظر کیفی نیز بر خلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتری است و پروتئین پخته شده ماهی راحت‌تر هضم می‌شود و جذب آن به بیش از 90 درصد می‌رسد.

حیدری صادق ادامه داد: در این دوره آموزشی دو روزه، تعداد 160 نفر روز از بانوان شهرستان هیرمند که بیشتر آنها مربیان آموزش و پرورش و کارکنان و دانش‌آموزان بودند زیر نظر مربی اعزامی از سازمان شیلات ایران با روش‌های جدید طبخ آبزیان آشنا شدند



دیدگاه خود را بیان کنید