متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است

متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است

متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است

دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰
Monday, October 18, 2021

متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است

۱۳۹۱/۱۰/۲۱

متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی متوسط سرانه مصرف ماهی در استان را 5 کیلو و 800 گرم عنوان کرد
اکبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در حال حاضر میزان مصرف ماهی در استان در مقایسه با کشور بسیار پایین است که باید برای افزایش مصرف آبزیان فرهنگ‌سازی شود.
وی تصریح کرد: میانگین مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم است که استان مرکزی فاصله بسیاری با میانگین کشور دارد.
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه اراک با متوسط سرانه هفت کیلو و 700 گرم و خنداب با پنج کیلو و 100 گرم به ترتیب بیشترین و کم‌ترین میزان مصرف آبزیان را در استان به خود اختصاص داده‌اند، بیان کرد: ماهی نقش مهمی در تغذیه و سلامت انسان دارد و افزایش میزان مصرف سرانه آبزیان در استان نیازمند فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی است.
اکبری با تاکید بر اینکه گوشت ماهی ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد، بیان داشت: با توجه به ارزش غذایی بسیار بالای ماهی این ماده غذایی باید در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذای مفید و مؤثر در سلامتی گنجانده شود.
وی ادامه داد: افزایش میزان مصرف آبزیان در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی و تبیین نقش و اهمیت آن در جامعه است که باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه تا پایان برنامه متوسط سرانه مصرف ماهی در استان افزایش خواهد یافت، اظهار داشت: با ورود ماهی به سبد غذایی مردم سلامتی جامعه تضمین می‌شود که باید از طریق رسانه‌ها در زمینه افزایش مصرف ماهی فرهنگ‌سازی شده و الگوی مصرف و تغذیه در سطح جامعه تغییر یابد.
وی افزایش تولید آبزیان پرورشی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، فرهنگ سازی مصرف و برپایی جشنواره‌های طبخ و نمایشگاه‌های عرضه آبزیان را از جمله اقدامات امور شیلات در افزایش سرانه مصرف ماهی در استان بیان کرد

 



دیدگاه خود را بیان کنید