برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران

برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران

برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران

سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰
Tuesday, October 19, 2021

برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران

۱۳۹۱/۱۱/۱۶

برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران
حبیب نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مازندران، با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور آشنایی بیشتر بانوان مازندرانی با فواید گوشت ماهی و فراگیری روش‌های مختلف طبخ آبزیان حدود 5 دوره آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان‌های تنکابن، نوشهر، بابل، بابلسر و قائم‌شهر درسال جاری برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دوره‌ها با بهره‌گیری از مدرسان مجرب طبخ آبزیان، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایرآبزیان، روش‌های مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی، ماکارونی ماهی، سالاد ماهی، کیک ماهی و ته‌چین ماهی به صورت عملی آموزش داده شد.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه دراین دوره‌های آموزشی حدود 271 نفر از بانوان مازندرانی شرکت کردند، گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به استقبال انجام شده تا پایان سال حدود یک هزار و 200 نفرروز دوره آموزشی طبخ آبزیان برگزار شود



دیدگاه خود را بیان کنید