قصرشیرین یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور است

قصرشیرین یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور است

قصرشیرین یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور است

سه‌شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰
Tuesday, November 30, 2021

قصرشیرین یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور است

۱۳۹۱/۱۱/۲۴

قصرشیرین یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور است
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین گفت: قصرشیرین یکی از شهرهای مهم کشور در تولید گوشت سفید و پروتئین است
کردرستمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قصرشیرین گفت: مجتمع پرورش ماهی و میگو شهدای قصرشیرین به مساحت هشت هزار هکتار در جنوب‌شرقی شهرستان قصرشیرین واقع شده است و آب مزارع پرورش ماهی از رودخانه الوند تامین می‌شود.
کردرستمی با بیان اینکه فاز اول این پروژه با مساحت یک‌هزار هکتار به بهره‌برداری رسیده است، افزود: در فاز اول این پروژه، تعداد 63 مزرعه در حال فعالیت هستند که در این مزارع، ماهی‌های گرم آبی فیتوفاک، کپور، آمور، بیک‌هد و میگو آب شیرین پرورش داده می‌شوند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شرایط آب و هوایی منطقه برای پرورش ماهی‌های گرم آبی ایده‌آل است، تاسیسات زیربنایی با اعتبارات دولتی احداث شده و مزارع در اختیار بهره‌برداران قرار گرفته است.
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین استفاده از آب رودخانه الوند، استفاده از زمین‌های درجه 3 و 4 که قابلیت کشاورزی ندارند، تولید گوشت سفید به‌عنوان منبع پروتئین را از اهداف اجرای این طرح دانست و افزود: مهمترین هدف این طرح، اشتغال‌زایی در منطقه محروم قصرشیرین است.
کردرستمی با بیان اینکه در این طرح 45 بهره‌بردار در قالب یک تعاونی در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: تولیدات مجتمع‌های پرورش ماهی با توجه به نزدیکی به بازار عراق به این کشور صادر می‌شود که این خود از مهم‌ترین مزایای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: تکثیر میگو آب شیرین در شهرستان قصرشیرین توسط اداره شیلات این شهرستان انجام می‌گیرد و پست لارو تولیدی در اختیار مزرعه‌داران برای پرورش قرار می‌گیرد



دیدگاه خود را بیان کنید