نکاتی در باره نگهداری ماهی قرمز

نکاتی در باره نگهداری ماهی قرمز

نکاتی در باره نگهداری ماهی قرمز

جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰
Friday, December 3, 2021

نکاتی در باره نگهداری ماهی قرمز

۱۳۹۱/۱۲/۱۳

نکاتی در باره نگهداری ماهی قرمز
گزارش نامه ، «پگاه رستمی» در گفت‌وگو با خبرنگار (ایسنا) با اشاره به این‌که امروزه ماهیان زینتی و آکواریومی جزیی از حیوانات خانگی است و حتی نگهداری آنها برای درمان برخی بیماری‌های روحی توصیه می‌شود، اظهار کرد: در عین حال باید توجه داشت این ماهی‌ها می‌توانند در انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: اگرچه نمی‌توان از تهیه‌ی ماهی قرمز برای برگزاری آداب و رسوم نوروز گذشت، اما باید توصیه‌های بهداشتی برای نگهداری از این ماهی‌ها را رعایت کرد.
به گفته‌ی مسوول آبزیان اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه، بهتر است از دست زدن و تماس مستقیم دست با این ماهی‌ها خودداری شود و در صورت لزوم، پس از تماس، دست‌ها با آب و صابون شسته شود.
رستمی در خصوص شرایط نگهداری ماهی قرمز هم یادآور شد: بهترین دما برای نگهداری این موجود بین 20 تا 25 درجه‌ی سانتی‌گراد است و این ماهی‌ها در دمای بیشتر آسیب می‌بینند.
وی آب مورد نیاز برای نگهداری هر قطعه ماهی را نیز یک تا دو لیتر برشمرد و افزود: بهتر است این آب کلرزدایی شده باشد و برای حفظ تعادل گازها پیش از انتقال ماهی به آن، حدود 48 ساعت در ظرف سر باز گذاشته شود.
مسوول آبزیان اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: پیش از خرید ماهی باید توجه داشت که ماهی سالم باشد و از خرید ماهی‌هایی که باله تاخورده دارند و اطراف دهان و روی بدن آنها لکه‌های سفید، خاکستری و یا قرمز باشد، خودداری شود.
به گفته‌ی رستمی، ماهیانی که خوب شنا نمی‌کنند و یا شنای چرخشی دارند هم بیمار هستند و نبایند خریداری شوند.
وی خاطرنشان کرد: ماهی‌های بیمار نباید در محیط آزاد رها شوند و بهتر است معدوم شوند



دیدگاه خود را بیان کنید