افزایش 10 درصدی تولید ماهی در مزارع و استخرهای آستارا

افزایش 10 درصدی تولید ماهی در مزارع و استخرهای آستارا

افزایش 10 درصدی تولید ماهی در مزارع و استخرهای آستارا

پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
Thursday, October 21, 2021

افزایش 10 درصدی تولید ماهی در مزارع و استخرهای آستارا

۱۳۹۲/۰۱/۱۹

افزایش 10 درصدی تولید ماهی در مزارع و استخرهای آستارا
(ایسنا)- منطقه گیلان، با اعلام این خبر اظهار کرد: در بخش تولیدات ماهیان سردآبی در 6 مزرعه فعال بخش مرکزی و بخش لوندویل، 95 تن ماهی از نوع «قزل آلا» تولید شده است که بخش وسیعی از آن به بازار مصرف عرضه شده است.
وی قیمت هر کیلو ماهی قزل آلا را در بازار 85 هزار ریال عنوان کرد و افزود: ارزش محصول تولید شده در این مزارع 8 میلیارد و 75 میلیون ریال است.
رئیس شیلات شهرستان آستارا در بخش دیگر سخنان خود از تولید 138.5 تن ماهیان گرمابی در 9 مزرعه فعال منطقه سخن گفت و ادامه داد: انواع کپور ماهیان، بیک هر، آمور و فیتوفاک بیشترین تولیدی در 6 آب بندان و 3 استخر پرورش ماهی شهرستان را تشکیل می‌دهد.
وی افزود: 6 میلیارد و 232 میلیون و 500 هزار ریال ارزش ماهیان گرمابی تولیدی از قرار هر کیلو 45 هزار ریال است.
خاصی‌پور کشت توام ماهی گرمابی و برنج را یکی از پردرآمدترین روش‌های آبزی پروری در عصر کنونی دانست و تاکید کرد: 10 مزرعه در سطح شهرستان با استفاده از این روش به پرورش آبزیان اختصاص داده شده است.
وی گفت: 22.75 تن محصول به ارزش یک میلیارد و 23 میلیون و 750 هزار ریال از 17.2 هکتار مزرعه برداشت شده است.
به گزارش ایسنا، شهرستان آستارا یکی از مهمترین قطب‌های آبزی پروری در گیلان محسوب می‌شود و دامپروری، کشاورزی، بازرگانی و صیادی بیشترین روش کسب و کار مردم منطقه را تشکیل می‌دهد



دیدگاه خود را بیان کنید