افزايش سرانه مصرف ماهي با فرآورده هاي ايزوله شده

افزايش سرانه مصرف ماهي با فرآورده هاي ايزوله شده

افزايش سرانه مصرف ماهي با فرآورده هاي ايزوله شده

چهار‌شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰
Wednesday, December 8, 2021

افزايش سرانه مصرف ماهي با فرآورده هاي ايزوله شده

۱۳۹۲/۰۱/۱۹


مرات؛ دكتر دباغ مقدم متخصص تغذيه گفت: فرآورده هاي دريايي در کشور، تنوع بسياري دارد، ولي بيشترين مورد استفاده مردم از فرآورده هاي دريايي، ماهي و ميگو است که ميگو بيشتر در قسمت هاي جنوب کشور خواهد بود.
وي ادامه داد: فوايد استفاده از فرآورده هاي آبزي به دليل وجود امگا 3 و براي کاهش التهاب مفاصل، کاهش بيماري هاي قلبي و عروقي و کاهش التهاب پوستي، مفيد و موثر است.
دباغ مقدم تصريح کرد: سرانه مصرف آبزيان 6 کيلوگرم است، ولي در ايران سرانه مصرف به علت نوع پخت بوي ماهي و مزه آن استفاده از آن کم است.
وي اظهار داشت: يکي از راه هايي که در تمام جهان براي افزايش مصرف آبزيان آنها را به صورت فرآوري شده و ايزوله در مي آورند، مانند انواع اسنک ها که پروتئين هاي ايزوله شده ماهي است، يعني بوي ماهي نمي دهد.
وي افزود: مصرف اين نوع فرآورده ها تقريبا به همان اندازه پروتئين ماهي و آبزيان را دارد



دیدگاه خود را بیان کنید