آغاز تکثير ميگو در قصر شيرين

آغاز تکثير ميگو در قصر شيرين

آغاز تکثير ميگو در قصر شيرين

پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
Thursday, October 21, 2021

آغاز تکثير ميگو در قصر شيرين

۱۳۹۲/۰۲/۲۶


واحد مرکزی خبر:تکثیر میگو در شهرستان قصر شیرین تنها مرکز تکثیر میگوی آب شیرین کشور آغاز شد.
به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی ، شهرستان قصرشیرین تنها مرکز تکثیر پست لارو یا بچه میگو در کشور است.
تکثیر بچه میگوها در قصرشیرین از اواخر اردیبهشت شروع می شود و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
رئیس شیلات قصرشیرین گفت: پیش بینی می شود امسال از سایت پروش و تکثیر میگوی آب شیرین قصرشیرین ، حدود 40 تن میگو تولید شود .
پارسال هم 20 تن میگوی آب شیرین در قصرشیرین تولید شد .
کرد رستمی افزود: سالانه یک میلیون قطعه پست لارو از این مرکز تولید می شود که مقداری از آن به استانهای دیگر فرستاده می شود .
میگوهای آب شیرین بومی جنوب شرق آسیا هستند که از هشت سال پیش وارد قصرشیرین شدند.
دمای آب در آنجا 30 درجه سانتی گراد است و این دما در قصرشیرین و در مرکز تکثیر فراهم شده است.
بچه میگوها که بسیار ریز هستند ابتدا در گلخانه ای مخصوص مدتی نگهداری می شوند آنگاه به سالن تکثیر منتقل و در آنجا با روشی کاملا علمی پرورش می یابند ، بعد از 30 روز به استخرهای خاکی منتقل می شوند و در فصل برداشت یعنی آبان صید می شوند.
این میگو از نظر جثه بزرگتر از میگوهای دیگر است و به خاطر مزه شیرین آن مقبولیت بیشتری دارد .
مناطق گرمسیری کرمانشاه مستعد پرورش آبزیان با ارزش هستند .
در شهرستانهای همجوار قصرشیرین یعنی گیلانغرب و سرپل ذهاب هم ماهی خاویاری تولید می شود.
کرمانشاه از نظر تولید ماهیان خاویاری در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول را دارد و از نظر تولید میگوی آب شیرین رتبه اول در سطح کشور را دارد .
قرار است زمینه صادرات این 2 آبزی ارزشمند در آینده نزدیک فراهم شود



دیدگاه خود را بیان کنید