بررسی عامل آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان

بررسی عامل آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان

بررسی عامل آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان

سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰
Tuesday, October 19, 2021

بررسی عامل آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان

۱۳۹۲/۰۳/۱۹


(ایسنا) - منطقه گیلان، دکتر عاقبتی امروز در جلسه دامپزشکی گیلان با اشاره به اجرای طرح پژوهشی بررسی میزان آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان با بیان اینکه هزینه های این طرح از محل اعتبارات دامپزشکی استان تامین شده و با همکاری موسسه تحقیقات شیلات ایران در حال انجام است، گفت: در این طرح از مزارع پرورش ماهیان سردآبی استان به صورت تصادفی نمونه ماهی، خوراک مصرفی و آب مورد استفاده در پرورش اخذ شده است
سرپرست دامپزشکی گیلان گفت: آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان گیلان به فلزات سنگین بررسی می‌شود.
وی ادامه داد: پس از انجام معاینات و تعیین وجود یا نبود فلزات سنگین سرب و آهن در این نمونه‌ها، به بررسی عوامل آلاینده در مراکز پرورش پرداخته خواهد شد.
وی تصریح کرد: فلزات سنگین پس از ورود به بدن ماهی و انسان در بافت‌هایی مانند عضلات، چربی‌ها و مغز تجمع یافته و باعث عوارض و مسمومیت می‌شوند.
عاقبتی در ادامه از اجرای طرح پایش و مراقبت از مراکز تکثیر ماهیان سرد آبی با هدف شناسایی و ردیابی بیماریهای ویروسی و باکتریایی خبر داد و گفت: در این طرح از 3 مزرعه تکثیر فعال ماهیان سرد آبی در استان نمونه برداری شد.
وی اضافه کرد: تعداد 360 قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان برای انجام آزمایشات به آزمایشگاه ارسال شده است



دیدگاه خود را بیان کنید