افزایش 70 درصدی تولید ماهی سردابی در سبزوار

افزایش 70 درصدی تولید ماهی سردابی در سبزوار

افزایش 70 درصدی تولید ماهی سردابی در سبزوار

سه‌شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰
Tuesday, October 26, 2021

افزایش 70 درصدی تولید ماهی سردابی در سبزوار

۱۳۹۲/۰۳/۲۲

افزایش 70 درصدی تولید ماهی سردابی در سبزوار
(ایسنا)، منطقه خراسان، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سبزوار، محمدجواد ایزدیان افزود: از میزان 1 میلیون و 215 هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا که در 65 مزرعه پرورشی شهرستان رها سازی شده بود، 512 تن ماهی سردآبی برداشت شده است
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار از افزایش 70 درصدی تولید قزل آلا در این شهرستان خبر داد
وی میانگین تولید در هر مزرعه را 8 تن ذکر کرد و افزود: این رقم نسبت به سال گذشته افزایش 70 درصدی را نشان می دهد.
وی بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره ی آب کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد، با غنی سازی آب کشاورزی سبب بهبود کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی نیز می‌شود.
محمد نبوی فرد، کارشناس مسوول واحد شیلات جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به 1000 منبع آبی این شهرستان، ابراز کرد: در صورت فعال شدن حداقل 20 درصد این منابع در جهت پرورش ماهی، این شهرستان پتانسیل تولید گوشت ماهی کل تولید فعلی استان را دارا است.
وی تولید گوشت ماهی استان خراسان رضوی را 3750 تن دانست.
نبوی فرد میانگین مصرف سرانه گوشت ماهی در شهرستان را معادل 5.5 کیلوگرم اعلام و خاطرنشان کرد: این رقم در سال گذشته 4.7 کیلوگرم بوده است.
لازم بذکر است: شهرستان سبزوار با تولید 17.3 درصد تولید استان خراسان رضوی، رتبه دوم تولید ماهی در استان را به خود اختصاص داده است



دیدگاه خود را بیان کنید