تولید 80 تن ماهی گرمابی در هرمزگان

تولید 80 تن ماهی گرمابی در هرمزگان

تولید 80 تن ماهی گرمابی در هرمزگان

پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
Thursday, October 21, 2021

تولید 80 تن ماهی گرمابی در هرمزگان

۱۳۹۲/۰۳/۲۸

تولید 80 تن ماهی گرمابی در هرمزگان
خبرگزاری فارس از بندرعباس، کاظم قاسمی‌پور افشار عصر امروز در نشستی مرتبط با وضعیت ذخائر آبزیان در آبهای خلیج فارس با بیان اینکه شرایط استان هرمزگان به گونه‌ای است که ساخت استخرهای ذخیره آب در کنار باغات و مزارع کشاورزی با هدف تقویت منابع آبزی ضروری است گفت: ایجاد این استخرها شرایط مناسبی را پرورش آبزیان به وجود آورده است.
وی ادامه داد: ماهیان گرم آبی در دمای بین 18 تا 32 درجه زندگی می‌کنند، افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی استان هرمزگان پرورش اینگونه ماهیان در آب‌های داخلی استان و رساندن آنها به وزن بازاری توسط کشاوزران و مردم بومی اقدامی تحسین برانگیز است.
رئیس اداره امور آبزی‌پروی شیلات هرمزگان اضافه کرد: بهره‌برداری از ماهی رهاسازی شده در آبهای داخلی با اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی و شورای اسلامی روستای منطقه مورد نظر و پروانه بهره‌برداری از اداره کل شیلات انجام می‌گیرد.
قاسمی‌پور افشار با بیان اینکه در سال 91 مقدار بیست تن ماهی از فرغوییه برداشت و به بازار مصرف فرستاده شده است، افزود: از سد چلو گهره مقدار هفت تن صید شده، از سد تنگه سهران بشاگرد به صورت تفریحی و قلاب در برداشت تقریبی 15 تن و برداشت ماهی از سدهای منطقه بستک به روش قلاب تقریبی 18 تن بوده است.
قاسمی‌پور افشار در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته از استخرهای ذخیره آب کشاورزی منطقه حاجی‌آباد مقدار 15 تن کیلو‌گرم برداشت و در روستاهای همجوار به فروش رسیده است که بخشی از نیاز پروتینی سبد غذایی خانوارهای دور از دریا در استان را تامین کرده است



دیدگاه خود را بیان کنید