21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰
Monday, October 18, 2021

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

۱۳۹۲/۰۴/۱۳

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد
باشگاه خبرنگاران اراک: شش و نيم درصد گوشت ماهيان خاوياري كشور در اين استان توليد مي شود.
اكبري: بهره برداري از يك واحد توليد ماهيان خاوياري با ظرفيت بيش از پنج تن گوشت و استحصال يك تن خاويار از جمله فعاليتهاي اين مديريت در سه ماه اول سال جاري بوده است.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي افزود: در اين واحد، ۱۵ هزار قطعه فيل‌ ماهي كه از انواع برتر ماهيان خاوياري است رهاسازي شده است.
اكبري خاطر نشان كرد: بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، در سال‌جاري دو هزار و ۵۴۰ تن ماهي پرورشي در استان توليد خواهد شد كه به منظور توليد اين ميزان ماهي تمام استخرهاي دو منظوره به كار گرفته خواهند شد.
وي بيان كرد: در سه ماه نخست امسال پنج ميليون و ۶۷۰ هزار قطعه بچه ‌ماهي در واحدهاي آبزي پروري استان رهاسازي شده است.
اكبري با بيان اينكه در سه ماهه نخست امسال ۹ ميليون و ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهي قزل‌آلا در استان توليد شده، افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه قبل ۶۰ درصد افزايش يافته است.
وي ادامه داد: ۳۴ واحد تكثير و پرورش ماهيان زينتي در استان مركزي وجود دارد كه از نظر تنوع توليد، شهرستان محلات رتبه نخست در كشور را در اختيار دارد.
اكبري گفت: هم‌اكنون ۴۰ گونه ماهي زينتي در محلات پرورش مي‌يابد.



دیدگاه خود را بیان کنید