میزان تولید آبزیان در مازندران تا 300 هزار تن قابل افزایش است

میزان تولید آبزیان در مازندران تا 300 هزار تن قابل افزایش است

میزان تولید آبزیان در مازندران تا 300 هزار تن قابل افزایش است

پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰
Thursday, October 21, 2021

میزان تولید آبزیان در مازندران تا 300 هزار تن قابل افزایش است

۱۳۹۲/۰۷/۰۶


خبرنگار مهر، ربیع فلاح صبح جمعه در بازدید از شرکت تعاونی تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری قره برون در منطقه گلدشت شهرستان جویبار، یکی از شاخصه های توسعه بخش اقتصادی را توجه به آبزی پروری عنوان کرد و گفت: در چند سال اخیر مازندران توانسته در تولید پروتئین و گوشت سفید اقدامات خوبی انجام دهد.

وی از مدیرعامل شرکت تعاونی در تولید و تکثیر پرورش ماهیان خاویاری تقدیر و تشکر نمود.

همچنین مدیر عامل شرکت تعاونی در تولید و تکثیر پرورش ماهیان خاویاری قره برون افزود: این شرکت تعاونی برای رسیدن به تولید سالانه 20 تن خاویار و 1000 تن گوشت سفید اقدام به ساخت یک واحد بین المللی در ساحل منطقه گلدشت جویبار نموده است.

اسحاق اسلامی مساحت احداث این پروژه را 5 هکتار با سرمایه گذاری 110 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر این پروژه 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است برای حدود 180 نفر اشتغال زایی شده است.

وی با بیان اینکه این شرکت تعاونی ظرفیت تولید 1000 تن گوشت سفید و 7 تن خاویار را داراست، اذعان داشت: شرکت تعاونی قره برون با عضویت 30 نفر و مشارکت خانواده با سرمایه گذاری اولیه 35 میلیارد تومان آغاز به فعالیت کرده است



دیدگاه خود را بیان کنید