افزايش 2 برابري توليد ميگو در قصر شيرين

افزايش 2 برابري توليد ميگو در قصر شيرين

افزايش 2 برابري توليد ميگو در قصر شيرين

سه‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰
Tuesday, October 19, 2021

افزايش 2 برابري توليد ميگو در قصر شيرين

۱۳۹۲/۰۸/۱۸

افزايش 2 برابري توليد ميگو در قصر شيرين
واحد مرکزی خبر:تولید میگوی آب شیرین در قصر شیرین 2 برابر افزایش یافته است.
به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی ، شهرستان قصرشیرین تنها مرکز تکثیر پست لار و یا بچه میگو در کشور است.
رئیس شیلات قصرشیرین گفت: امسال در سایت پروش و تکثیر میگوی آب شیرین قصرشیرین ، حدود 40 تن میگو تولید شد.
پارسال هم 20 تن میگوی آب شیرین در قصرشیرین تولید شد .
کرد رستمی افزود: سالانه یک میلیون قطعه پست لارو از این مرکز تولید و مقداری از آن به استانهای دیگر فرستاده می شود .
میگوهای آب شیرین، بومی جنوب شرق آسیا هستند که از هشت سال پیش وارد قصرشیرین شدند.
دمای آب در آنجا 30 درجه سانتی گراد است و این دما در قصرشیرین و در مرکز تکثیر فراهم شده است.
بچه میگوها که بسیار ریز هستند، ابتدا در گلخانه ای مخصوص مدتی نگهداری می شوند آنگاه به سالن تکثیر منتقل و در آنجا با روشی کاملا علمی پرورش می یابند ، بعد از 30 روز به استخرهای خاکی منتقل می شوند و در فصل برداشت یعنی آبان صید می شوند.
این میگو از نظر جثه بزرگتر از میگوهای دیگر است و به خاطر مزه شیرین آن مقبولیت بیشتری دارد .
کرمانشاه از نظر تولید ماهیان خاویاری در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول و از نظر تولید میگوی آب شیرین رتبه اول در کشور را دارد .
بخشی از میگوهای تولیدی کرمانشاه هم به کشور عراق صادر می شود



دیدگاه خود را بیان کنید