اولین كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود درمازندران افتتاح شد

اولین كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود درمازندران افتتاح شد

اولین كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود درمازندران افتتاح شد

پنج‌شنبه ۳ مهر ۱۳۹۹
Thursday, September 24, 2020

اولین كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود درمازندران افتتاح شد

//

ساری - نخستین كارخانه تخصصی تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود در شمال كشور با ظرفیت تولید سالانه 16 هزار تن، روز شنبه با حضور استاندار مازندران در كیلومتر پنج محور ساری - نكا به بهره برداری رسید

ایرنا، استاندار مازندران در مراسم افتتاح این كارخانه با بیان اینكه امروز یكی از دغدغه های جامعه جهانی امنیت و تامین غذا است، گفت: ظرفیت شیلاتی استان های شمالی بویژه مازندران به اندازه ای بالا است كه مسوولان ارشد با اندك توجه ، می توانند این دغدغه را به حداقل برسانند.

'سیدعلی اكبر طاهایی' با اشاره به اینكه بخش های مختلف كشاورزی از جمله شیلات می تواند در ایجاد اشتغال نقش اساسی ایفا كند ، افزود: تقویت و پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی ، ضامن نهادینه شدن دستاوردهای انقلاب اسلامی است .

وی از سازمان شیلات ایران خواست تا نسبت به تدوین آمایش سرزمینی شیلات استان های شمالی اقدام جدی كند.

طاهایی با بیان اینكه علاوه بر وجود ظرفیت شیلاتی ، فارغ التحصیلان بیكار در رشته های مختلف كشاورزی نیز آماده برای كار هستند ، گفت: مازندران در بخش صنایع تبدیلی كشاورزی استعداد های زیادی دارد.

وی افتتاح كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود را ظرفیتی برای آبزی پروران شمال كشور دانست و افزود : با توجه به اجرای قانون هدفمند كردن یارانه ها ، پرورش دهندگان انواع ماهیان می توانند با كمترین هزینه حمل و نقل، خوراك آبزیان را تامین كنند.

استاندار مازندران همچنین به آلودگی دریای خزر و قاچاق ماهیان خاویاری اشاره كرد و گفت: از آنجایی كه آلودگی دریای خزر و صید قاچاق ماهیان خاویاری مربوط به پنج كشور حاشیه دریای خزر است ، ضرورت دارد تا همه این كشورها نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

وی ماهیان خاویاری را گنجینه مشترك كشورهای حاشیه دریای خزر دانست و تاكید كرد: استان های شمالی ایران در حفظ و حراست از دریای خزر نسبت به كاهش آلودگی و صید مسوولانه همكاری همه جانبه دارند.

مدیر عامل كارخانه تولید خوراك آبزیان مازندران نیز گفت: جذب سریع آب با دوام بسیار طولانی در آب، تنظیم دقیق شناوری خوراك متناسب با عادت تغذیه ای ماهی و فراوری و ژلاتینه شدن مواد خوراكی از مزایای تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود است.

' عبدالله كابلی ' افزود: بهبود فرایند هضم و جذب، پلت های یكدست با اندازه های دقیق بدون ذرات شكسته ، كاهش و از بین رفتن تركیبات ضد تغذیه ای و آلودگی های موجود در مواد اولیه و استریلیزه شدن خوراك از دیگر مزیت های تولید خوراك آبزیان به این روش است.

وی از افزایش سرعت رشد و بهبود ضریب تبدیل و در نتیجه كوتاه شدن دوره پرورش و كیفیت بهتر و در نتیجه افزایش سودآوری به عنوان دیگر مزایای تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود یاد كرد



دیدگاه خود را بیان کنید