توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید جدی گرفته شود

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید جدی گرفته شود

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید جدی گرفته شود

چهار‌شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰
Wednesday, December 8, 2021

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید جدی گرفته شود

۱۳۹۲/۱۲/۱۵

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید جدی گرفته شود
رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: در روزهای پایانی سال، توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز شب عید باید در خانه‌ها جدی گرفته شود
علی جاویدپور در استان سمنان ضمن تبریک سال نو و بهار طبیعت، مشخصات ماهی قرمز سالم و توصیه‌های بهداشتی لازم را در خصوص نگهداری ماهی قرمز شب عید که شادی و آرامش و زیبایی سفره هفت سین را دوچندان می‌کند، در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی بیان کرد.
وی خطاب به خانواده‌ها گفت: ماهی شب عید را از مراکز مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی تهیه کنید و ماهی سالم باید دارای تحرک مناسب و پولک‌های آن سالم و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم و …. باشد.
رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان افزود: باله‌های شنای ماهی باید قائم و دم آن کشیده و تحرک لازم را داشته باشد و ماهی سالم فاقد هرگونه برآمدگی در بدن است.
جاویدپور ادامه داد: چشم‌های ماهی باید فاقد بیرون زدگی و یا تورفتگی باشد و از نکات بسیار مهم در نگهداری ماهی قرمز، داشتن ظرف مناسب که گشادی دهانه ظرف مهم‌تر از حجم آن است، بوده و باید بدان توجه شود.
وی عدم ایجاد استرس، نگهداری در دمای مناسب (20 درجه سانتی‌گراد)، تغذیه مناسب و همچنین باید آب مورد استفاده فاقد کلر و تعویض به‌موقع، جلوگیری از دست زدن کودکان، افراد حساس دارای سابقه آلرژی و شستن دست‌ها پس از تماس با ماهی را از نکات دیگری دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان سمنان افزود: از هرگونه تغییرات دمای آب ماهی باید خودداری و در صورت مشاهده تغییر در ظاهر و رفتار ماهی باید با دکتر دامپزشک مشورت کرد
منبع : خبرگزاری فارس



دیدگاه خود را بیان کنید