تولید گوشت ماهی در سبزوار افزایش یافت

تولید گوشت ماهی در سبزوار افزایش یافت

تولید گوشت ماهی در سبزوار افزایش یافت

سه‌شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰
Tuesday, October 26, 2021

تولید گوشت ماهی در سبزوار افزایش یافت

//

معاون سازمان و جهاد کشاورزی سبزوار گفت: تولید گوشت ماهی در سال جاری در این شهرستان تا 25 درصد افزایش یافته است

محمدجواد ایزدیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سبزوار گفت: پیش‌بینی می‌شود تولید گوشت ماهی امسال به حدود 400 تن برسد، که 300 تن آن مربوط به ماهیان سردآبی و 100 تن دیگر مربوط به ماهیان گرمابی است.
معاون سازمان جهاد کشاورزی سبزوار افزود: سال گذشته سبزوار با تولید 317 تن مقام پنجم تولید را در خراسان رضوی به خود اختصاص داده است.
مسئول واحد شیلات جهاد کشاورزی سبزوار هم به خبرنگار ما مصرف سرانه ماهی در سبزوار در سال گذشته را 4.3 کیلوگرم عنوان کرد و آن را شامل 429 تن کنسرو، 317 تن ماهی پرورشی تولید شده، 74 تن ماهی منجمد بسته‌بندی و 40  تن ماهی پرورشی وارد شده از سایر شهرستان‌ها دانست.  
محمد نبوی‌فر تصریح کرد: استخرهای پرورش ماهی شهرستان سبزوار 130 باب است که در حال‌حاضر 95 باب آن فعال هستند و با توجه به وجود هزار و 200 منبع آبی در سبزوار و قابلیت حداقل 15 درصدی پرورش در آنها، ظرفیت تولید گوشت ماهی بالغ بر 900 تن است که برای 115 نفر به‌طور مستقیم اشتغال ایجاد می‌کند



دیدگاه خود را بیان کنید