اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران|شیلات ایران|پرورش تیلاپیا

شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ,شیلات ایران,آبزیان,خوراک ماهی,میگو,تن,کنسرو,صید صیادی,صیدگاه ماهیگیری,دامپزشکی,سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی,تیلاپیا,پرورش تیلاپیا

چهار‌شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
Wednesday, December 13, 2017


در صورتی که از قبل جهت ارسال مستندات شناسه متخصص دریافت نموده اید لطفا شناسه خود را وارد نمائید.

شناسه متخصص:

مشخصات فردی
نام و نام خانوادگی : *
مقطع تحصیلی : *
رشته تحصیلی : *
گرایش : *
دانشگاه محل تحصیل : *
شماره تلفن همراه : *
پیش شماره تلفن : *
شماره تلفن ثابت : *
ایمیل : *
 
مشخصات مکتوبات
نوع نگارش :        
(چنانچه ترجمه توسط افراد یا به صورت تیمی انجام شده می توانید نام همراهان را در ذیل درج بفرمائید.)
نام همراهان نگارنده یا مجری :
وضعیت دسترسی :
       

(چنانچه دسترسی به مکتوبه با پرداخت وجه میسر است لطفا در انتهای خلاصه متن ارسالی, آدرس, شماره تلفن و مبلغ مربوطه را درج فرمائید.)
  •    
    عنوان کتاب : *
    موضوع :
    زیرشاخه :
    تاریخ نگارش : *
    فایلهای مورد نیاز : *
    تصویر جلد کتاب :
    تصویر نگارنده :
    خلاصه و یا مقدمه کتاب به صورت word :
  •  
    عنوان مقاله : *
    موضوع :
    زیرشاخه : *
    تاریخ نگارش : *
    فایلهای مورد نیاز : *

    عکس نویسنده یا مترجم و یا تصویر مربوط به مقاله :

    متن مقاله به صورت word :

  • عنوان پایان نامه : *
    موضوع :
    زیرشاخه : *
    تاریخ نگارش : *
    محل تحصیل و ارائه : *
    فایلهای مورد نیاز : *

    متن پایان نامه به صورت word :

  • عنوان طرح اجرایی : *
    موضوع :
    زیرشاخه : *
    محل تحقیق و تأیید طرح : *
    تاریخ اجرا : *
    محل اجرا : *
    فایلهای مورد نیاز : *

    متن طرح اجرایی به صورت word :

  • عنوان لوح فشرده : *
    موضوع :
    زیرشاخه : *
    مرجع تأیید کننده :
    تاریخ تولید : *
    فایلهای مورد نیاز : *
    تصویر لوح فشرده :

    خلاصه محتوی لوح :
 
*
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code 

فیلمهای جالب شیلاتی خود را جهت درج در این قسمت ایمیل فرمایید