پایگاه اینترنتی ایران آکوا

پایگاه اینترنتی ایران آکوا

مرجع شیلاتی و ارتباط نزدیک و مستقیم علمی و تجاری بین کلیه فعالان در صنوف مختلف شیلات و آبزیان ایران و جهان اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران | شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

اکبر واقفی, a_vaghefi@yahoo.com

قزل آلای گوشت قرمز چگونه تولید میشود.

پاسخ مدیریت

نظر به تبادل اطلاعات و پاسخ به سوالات دوستان از همکاران و کارشناسان عزیزی که اطلاعات لازم در این زمینه را دارند خواستاریم که پاسخ سوالات و تجربیات خود را با دوستان به اشتراک قرار دهند.


فرستنده

بیژن اندرز

www.iranaqua.ir

۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹

پيام استاگزانتین نقش انتی اکسیدان کمبود باعث نوردنهای مغز ذخیره در سلولهای رنگدانه 60 میلی گرم در هفته روغن پالم اوکادو جلبکهایب گیاهان کلروفیل دار
فرستنده

حمید رضا مرادی

www.iranaqua.ir

۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹

پيام جناب آقای واقفی با سلام؛ برای تولید رنگ قرمز در بافت بدن ماهی قزل آلا و فروش گرانتر آن، از رنگدانه آستازانتین (astaxanthin)ـ (این رنگدانه در روغن ماهی کاپلین،سریل،خرچنگ،میگووقزل آلای اروپایی و همچنین در برخی از جلبکها و مخمرها یافت میشود) استفاده میشود. البته لازم به ذکر است که بسته به شرایط محیطی و نوع تغذیه شدت این رنگ متفاوت است و از صورتی تا گلبهی دیده میشود.
دیدگاه خود را بیان کنید