پایگاه اینترنتی ایران آکوا

پایگاه اینترنتی ایران آکوا

مرجع شیلاتی و ارتباط نزدیک و مستقیم علمی و تجاری بین کلیه فعالان در صنوف مختلف شیلات و آبزیان ایران و جهان اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران | شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

حجت دهقان, hojatdehghan@gmail.com

سلام و عرض ادب. 1)چرا به هضم در ابزیان هضم طاهری گویند؟ 2)میزان تی اس اس و تی دی اس را چگونه محاسبه میکنیم؟ 3)اگر برای گونهی ناشناخته بخواهیم جیره بنویسیم چه کار باید بکنیم؟ 4)چگونه میتوان مقدار املاح محلول و مواد دفعی در یک سیستم پرورشی را محاسبه و میدیریت کرد؟ 5)ویتامین ها(محلول در چربی و آب چگونه در جیره استفاده شوند که بیشترین عملکرد بیولوژیکی را داشته باشند؟

پاسخ مدیریت

نظر به تبادل اطلاعات و پاسخ به سوالات دوستان از همکاران و کارشناسان عزیزی که اطلاعات لازم در این زمینه را دارند خواستاریم که پاسخ سوالات و تجربیات خود را با دوستان به اشتراک قرار دهند.


دیدگاه خود را بیان کنید