e بهبود سندروم متابولیک مفید
شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا
اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بهبود سندروم متابولیک مفید
روغن ماهی در بهبود سندروم متابولیک مفید است
|
رژیم سرشار از چربی ها و روغن های مفید مانند روغن زیتون و روغن ماهی که غنی از امگا ۳ هستند، باعث بهبود وضعیت کلسترول و تری گلیسیرید در افراد مبتلا به سندروم متابولیک می شود.
به نقل از WebMD ، سندروم متابولیک از آن دسته عوامل خطرسازی است که احتمال بروز بیماری های قلبی و دیابت را بالا می برد.
ویژگی های این سندروم شامل فشار خون بالا، میزان کلسترول بالا، و چاقی شکمی است.
محققان تحقیقات خود را روی ۱۱۷ فرد مبتلا به سندروم متابولیک انجام داده و آن ها را به مدت ۱۲ هفته تحت یکی از رژیم های زیر قرار دادند:
رژیم سرشار از چربی های اشباع/ رژیم سرشار از چربی های غیر اشباع/ رژیم کم چربی و مقادیر زیادی از ترکیبات غلات، میوه، و سبزیجات/ رژیم کم چربی همراه با مقادیر بالایی از مکمل های اسید چرب امگا ۳. تمام این رژیم ها مقدار کالری یکسانی دارند.
محققان خون شرکت کنندگان در آزمایش را قبل و بعد از غذا و در ابتدا و انتهای آزمایش مورد بررسی قرار دادند.
پیش از آزمایش، همگی دارای مقدار یکسانی کلسترول و چربی کلسترول خون بودند.
|
پس از ۱۲ هفته، افرادی که از رژیم سرشار از چربی های غیر اشباع یا کم چربی، غنی از غلات و میوه ها و اسید چرب امگا ۳ استفاده کرده بودند، نسبت به افرادی که از دو رژیم تغذیه ای دیگر استفاده کرده بودند، تری گلیسیرید کم تری داشتند.
تحقیقات حاکی از آن است که رژیم کم چربی و سرشار از غلات و میوه هایی که معمولاً در کاهش وزن از آن استفاده می شود، باعث افزایش کلسترول و تری گلیسیرید پس از صرف غذا می گردد.
افزودن اسیدهای چرب امگا ۳ به این رژیم، مانند روغن ماهی، این عوارض ایجاد شده را کاهش داده و تری گلیسیرید را پایین می آورد و باعث بهبود سایر عوال خطرساز بیماری های قلبی می شود.
|
|