رستوران قایقی

شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لارو کشتی لنج قایق دکتر مهندس اسکله موج شکن تالاب دریا خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خاویاری خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf

مرجع شیلاتی و ارتباط نزدیک و مستقیم علمی و تجاری بین کلیه فعالان در صنوف مختلف شیلات و آبزیان ایران و جهان اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران | شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

رستوران قایقی

توکیو:مشتری‌های یک رستوران زنجیره‌ای در ژاپن داخل یک قایق نشسته و از آکواریوم‌های اطراف خود ماهی می‌‌گیرند.

برخی از آنها سپس ماهی‌ها را به‌صورت خام (سوشی) می‌خورند. طول قایق داخل این رستوران گاهی بیش از 30متر است. در آکواریوم رستوران‌های زنجیره‌ای ژائو انواع مارماهی آب‌شور، کوسه، حلزون دریایی ژاپنی و خرچنگ هم یافت می‌شود. درصورتی‌که مشتری‌ها قصد خوردن خرچنگ داشته باشند باید خودشان خرچنگ زنده را داخل آبجوش بیندازند. گفتنی است با وجود این، تعداد مشتری‌های این رستوران‌ زنجیره‌ای در ژاپن زیاد است و بسیاری از افراد مشتری پر و پا قرص آن هستند