براساس یافته های محققان، روغن ماهی برای محافظت از مغز پس از سکته مغزی بسیار مفید است به گزارش مرات؛ مطالعات جدید حاکی از آن است که تری گلیسرید، غنی از اسید چرب امگا 3 است که مصرف آن در عرض چند ساعت پس از سکته مغزی از آسیب بافت مغز تا 50 درصد یا بیشتر جلوگیری میکند. این بررسی بر روی موشها نتیجه موفقیت آمیزی داشته است. نتایج به دست آمده توسط محققان در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا نشان میدهد روغن ماهی باعث کاهش برخی از مشکلات عصبی و رفتاری در افرادی که دچار سکته مغزی شدهاند، میشود. اثر اسیدهای چرب امگا 3 شامل افزایش محافظت از سلولهای مغز، کاهش التهاب و مرگ سلولی و فعال شدن ژنهایی است که ممکن است از سلولهای مغز محافظت کنند. اسیدهای چرب امگا 3 نیز به طور قابل توجهی انتشار مواد اکسیدانی مضر به مغز را پس از سکته مغزی کاهش میدهند. یافتههای این تحقیق در مجله PLoS One منتشر شده است |
اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf