کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری آبزیان

آبزیان , فرآوری , صنعت , شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری آبزیان

اهمیت و ضرورت تشکیل کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری آبزیان

مصرف غذا های دریائی بدلیل برخورداری از ویژه گی های منحصر بفرد از قبیل ترکیبات با ارزش غذائی بالا نظیر اسید های چرب امگا3، پروتئین، اسید های امینه ضروری، ویتامین ها ومواد معدنی مختلف توسط پژشکان و متخصصین تغذیه توصیه گردیده و بدین لحاظ این مواد غذائی بعنوان غذای سلامتی نامیده شده اند. گذشته از فرآورده های غذائی فرآورده های غیر غذائی با ارزش مانند فرآورده های داروئی و صنعتی از آبزیان قابل تولید است که ضمن افزایش بهره وری به اقتصادی کردن تولید کمک خواهد کرد. فرآیند فرآوری و تولید محصولات متنوع و با ارزش افزوده فرآیندی است که در آن گروه های مختلف اجتماعی از قیبل بهره برداران، صاحبان صنایع، مراکز علمی و دانشگاهی، صادر کنندگان، واردکنندگان و دستگاه های نظارتی مشارکت دارند. بدون شک انجام فعالیتی سالم، پویا و متناسب با شرایط اجتنماعی اقتصادی بدون ایجاد هماهنگی بین کلیه دست اندرکاران و بکارگیری دانش و فناوی های روز میسر نخواهد بود. لذا مرکزی که بتواند ضمن ایجاد هماهنگی بین کلیه دست اندر کاران بخش فرآوری آبزیان، زمینه انتقال دانش و استفاده از فناوری های نوین را نیز در این حوزه فراهم نماید امری ضروری است. از این رو کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری آبزیان برای انجام چنین رسالتی مهم با حضور نمایندگان بخش های ذینفع تاسیس گردیده است.

ماموریت اصلی کانون

تامین امنیت غذائی ، کمک به سلامت جامعه و توسعه اقتصادی کشور از طریق تولید ، توزیع و ترویج مصرف فرآورده های غذائی، صنعتی و دارویی متنوع آبزیان

اهداف و وظایف کانون

1. توسعه صنعت فرآوری آبزیان بر مبنای نیازهای غذائی و توانمندیها و استعداد های موجود کشور

2. شناخت مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه صنعت فرآوری آبزیان و ارائه راه حل

3. بررسی و شناخت موانع صادرات و واردات فرآورده های شیلاتی

4. بررسی و شناخت بازار های داخلی

5. توسعه و تدوین استاندارد های ملی و بین المللی

6. تلاش برای تبدیل یافته های علمی کشور به استانداردهای ملی و بین المللی

7. ایجاد زمینه مشارکت دانشگاهیان و متخصصین برای بهبود وضعیت فرآوری آبزیان

8. ایجاد بستر مناسب برای بکارگیری فناوری های نو در صنعت فراوری آبزیان

9. ارائه پیشنهاد برای رشته های دانشگاهی در حوزه فرآوری ابزیان

10. تاسیس پارک علمی فناوری در حوزه فرآوری آبزیان

11. نیاز سنجی تحقیقاتی و تامین امکانات برای اجرای آنها

12. نیاز سنجی آموزشی برای صاحبان صنایع و تولید کنندگان فرآورده های آبزی

13. ایجاد زمینه برای اجرای هماهنگ وظایف سازمان های مسئول در حوزه فرآوری آبزیان

14. تدوین نقشه راه فرآوری آبزیان کشور

15. ارتقاء سطح آگاهی های عمومی جامعه برای مصرف آبزیان

16. ایجاد بانک اطلاعات از طریق جمع آوری، آنالیز و بروز کردن اطلاعات مراکز فرآوری، پروژه های تحقیقاتی انجام شده، پایان نامه های دانشجوئی، متخصصین و امکانات موجود حوزه فرآوری آبزیان

17. اطلاع رسانی به صاحبان صنایع، تولید کنندگان، صادر کنندگان، وارد کنند گان، عرضه کنندگان ومصرف کنندگان فرآورده های شیلاتی از طریق راه اندازی سایت، بروشور، بولتن تخصصی، وسایل ارتباط جمعی، برگزاری و شرکت نمایشگاه و موارد مشابه به جهت انتقال دانش فنی

18. برگزاری جلسه مشترک بین تولید کنندگان محصولات شیلاتی و سازمان های مسئول برای ایجاد هماهنگی

19. بررسی نیاز های تحقیقاتی کاربردی کشور و ارائه آنها به دانشگاه ها و سایر مراکز مرتبط

20. ایجاد کارگروههای تخصصی برای پیشبرد بهتر وظایف

21. تدوین استراتژی توسعه برای محصولات عمده مانند میگو، کنسرو تن ماهیان، فرآورده های با ارزش افزوده

22. تدوین استراتژی و برنامه راهبردی برای کاهش ضایعات فرآوری و بسته بندی آبزیان و استفاده مناسب از دورریز ها

آدرس پایگاه اینترنتی
http://sfpsicc.ir