اهداف و وظایف کانون
1. توسعه صنعت فرآوری آبزیان بر مبنای نیازهای غذائی و توانمندیها و استعداد های موجود کشور
2. شناخت مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه صنعت فرآوری آبزیان و ارائه راه حل
3. بررسی و شناخت موانع صادرات و واردات فرآورده های شیلاتی
4. بررسی و شناخت بازار های داخلی
5. توسعه و تدوین استاندارد های ملی و بین المللی
6. تلاش برای تبدیل یافته های علمی کشور به استانداردهای ملی و بین المللی
7. ایجاد زمینه مشارکت دانشگاهیان و متخصصین برای بهبود وضعیت فرآوری آبزیان
8. ایجاد بستر مناسب برای بکارگیری فناوری های نو در صنعت فراوری آبزیان
9. ارائه پیشنهاد برای رشته های دانشگاهی در حوزه فرآوری ابزیان
10. تاسیس پارک علمی فناوری در حوزه فرآوری آبزیان
11. نیاز سنجی تحقیقاتی و تامین امکانات برای اجرای آنها
12. نیاز سنجی آموزشی برای صاحبان صنایع و تولید کنندگان فرآورده های آبزی
13. ایجاد زمینه برای اجرای هماهنگ وظایف سازمان های مسئول در حوزه فرآوری آبزیان
14. تدوین نقشه راه فرآوری آبزیان کشور
15. ارتقاء سطح آگاهی های عمومی جامعه برای مصرف آبزیان
16. ایجاد بانک اطلاعات از طریق جمع آوری، آنالیز و بروز کردن اطلاعات مراکز فرآوری، پروژه های تحقیقاتی انجام شده، پایان نامه های دانشجوئی، متخصصین و امکانات موجود حوزه فرآوری آبزیان
17. اطلاع رسانی به صاحبان صنایع، تولید کنندگان، صادر کنندگان، وارد کنند گان، عرضه کنندگان ومصرف کنندگان فرآورده های شیلاتی از طریق راه اندازی سایت، بروشور، بولتن تخصصی، وسایل ارتباط جمعی، برگزاری و شرکت نمایشگاه و موارد مشابه به جهت انتقال دانش فنی
18. برگزاری جلسه مشترک بین تولید کنندگان محصولات شیلاتی و سازمان های مسئول برای ایجاد هماهنگی
19. بررسی نیاز های تحقیقاتی کاربردی کشور و ارائه آنها به دانشگاه ها و سایر مراکز مرتبط
20. ایجاد کارگروههای تخصصی برای پیشبرد بهتر وظایف
21. تدوین استراتژی توسعه برای محصولات عمده مانند میگو، کنسرو تن ماهیان، فرآورده های با ارزش افزوده
22. تدوین استراتژی و برنامه راهبردی برای کاهش ضایعات فرآوری و بسته بندی آبزیان و استفاده مناسب از دورریز ها
|