مقالات PDF

شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

باربری چاپ کارت ویزیت
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵
Monday, December 5, 2016

مقالات PDF

 

 

 

 

مقاله ها PDF
     آبزی پروری ارگانیك ؛ فرصتی جدید برای بازاریابی محصولات شیلاتی كشورهای در حال توسعه
     اثر حرارت بر روی رشد و بلوغ فیل ماهی پرورشی
     اختلاط آب در استخرهای آبزی پروری(aquaculture pond mixing)
     آرتمیا ( Artemia )
     ارزش غذایی آرتمیا در تكثیر و پرورش ماهی و میگو
     ارزیابی نتایج حاصل از پرورش میگو به شیوه ارگانیك
     از این مزرعه کروکودیل می‌روید
     استفاده از بتائين در آبزيان
     استفاده از پرمنگنات پتاسيم براي کنترل عفونتهاي خارجي در ماهيان زينتي
     استفاده از پروبيوتيكها در آبزيان
     استفاده از رنگدانه در آبزی پروری
     اسکوئید ده بازویی خون آشام
     آسیب شناسی در صنعت میگوی ایران
     اسيدهاي چرب
     آشنایی با پرورش ماهی در قفس
     آشنایی با تکثیر و پرورش کروکودیل
     آشنایی با روشهای پرورش صدف مروارید ساز لب سیاه
     آشنایی با علت مرگ ماهی‌های قرمز سفره هفت‌سین
     آشنایی با گونه سفیدماهی (Coregonus lavaretus) وپراکنش آن در ایران وجهان
     اصول کشت و صنعت سهامی در صنعت میگو
     افزايش نرخ سود سپرده هاي بانكي
     افق های تازه در صنعت پرورش اردک
     اقدامات ملل متحد درراستای حفاظت و مدیریت ذخایرآبزی و افزایش امنیت غذایی
     القاء توليد مثل در ماهي
     الگوهای اقتصادی در صنعت میگوی ایران
     آلودگی آب
    Bioaccumulation of silver na noparticles in Rainbow- Johari Seyed Ali
      نقش آبزي‌پروري در توسعه پايدار كشاورزي (بخش نخست) بررسی راهکارهای افزایش تولید در کشور
      نقش آبزي‌پروري در توسعه پايدار كشاورزي (بخش دوم) تاریخچه آبزی پروری از ماهی تا جلبک و نرم تنان
     اهميت آب در پرورش ماهيان قزل آلا
     توصیه های لازم در خصوص خرید، نگهداری و مصرف انواع آبزیان
     كيفيت آب در پرورش ماهيان قزل آلا
      نگرشي بر فعاليتهاي صيادي و آبزي پروري در ايران
      وضعيت توليد ماهيان قزل آلا در ايران
      خواص آنتی اکسیدانی جلبکهای سبز خوراکی
      احیا مجددپرورش میگو و چالش های پیش روی
      اهمیت بازسازی ذخایر آبزیان
     آسیب شناسی مراکز تکثیر لارو میگو
     اثر استفاده از آرد گاماروس دریایی و رودخانه ای به عنوان مکمل غذایی بر رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان
      اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
      اثر سطوح متفاوت ویتامین های C و E بر شاخص های رشد و بقای ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)
      بررسی اثرات پربیوتیک الیگوفروکتوز بر برخی شاخص های رشد ، بازماندگی ، کیفیت لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی نورس کلمه (Rutilus rurilus)
      بررسی انگل های ماهیان تالاب حنا ، سمیرم ، اصفهان
      بررسی تجمع زیستی جیوه کل در بافت های عضله سفید ، عضله قرمز و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
     بررسی تغییرات فصلی اسیدهای چرب در نرمتن Nerita textiles در مناطق جزر و مدی خلیج چابهار (دریای عمان)
      بررسی کمی فلزات سنگین در بافت عضله ، کبد و آبشش ماهی کفشک (Euryglossa orientalis) در آبهای شمال خلیج فارس
      بررسی مقایسه ای ترکیبات مغذی و پروفیل اسیدهای آمینه در استخوان های ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) ، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus)
      پرورش توام میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) و ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در سیستم مدار بسته
      پرورش سیکلوپئید پاروپای Metacyclops gracilis تغذیه شده با جلبک سبز Scenedesmus quadricauda در سطوح مختلف اکسیژن محلول
      تاثیر رنگدانه استازانتین بر کارآیی رشد ، بازماندگی و تجمع رنگدانه در پست لارو میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)
      تاثیر عصاره سیر بر فاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
      تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی
      معرفی شکم پایان خانواده Cypraeidae در ناحیه بین جزر و مدی سواحل جنوبی جزیره قشم ، خلیج فارس
      مقایسه کارآیی تله مخروطی و تور گوشگیر ثابت برای صید ماهیان استخوانی تالاب انزلی
      نقش تغذیه نوکلئوتید بر منابع انرژی بدن و عملکرد رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
      شیلات نیازمند توجه بیشتر
       Antioxidant Activity, Total Phenolics and Flavonoid Contents of some Edible Green Seaweeds from Northern Coasts of the Persian Gulf
    Antioxidant Properties of Some Filamentous Green Algae  
     بررسی اثر سطوح مختلف بتاگلوکان بر ماهی قزل آلای رنگین کمان
      مقایسه اثر بیهوش کنندگی عصاره سنبل اطیب ، بادر نجبویه و مریم گلی بر روی بچه ماهی کپور
      مطالعه روند تغییرات فصلی شاخص های خونی تاس ماهی سیبری در محیط محصور
     تعیین غلظت سموم کشنده دیازینون و دلتامترین در ماهی کاراس طلایی
      تعیین صید بر واحد سطح (CPUA) و ترکیب صید میگوهای پنائیده در ترالرهای صنعتی میگو در آب های استان بوشهر
      بررسی ساختار جمعیتی ماهی سیاه کولی خزری در سواحل جنوبی دریای خزر با استفاده از ویژگیهای ریخت سنجی تراس و شمارشی
      بررسی پویایی شناسی جمعیت در گونه Arius thalassinus در شرق جزیره قشم (شمال خلیج فارس)
      بررسی پاسخ های بیوشیمیایی ماهی فیتوفاگ تحت غلظت های حاد نیترات مس
      بررسی امکان ساخت ویتامین ث در مراحل ابتدایی رشد و تکامل تاس ماهی ایرانی
      بررسی اثرات متقابل تراکم پرورش ، دما و دبی آب بر میزان غذاگیری ، ضریب تبدیل غذایی و رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
      بررسی اثر سطوح مختلف بتاگلوکان بر ماهی قزل آلای رنگین کمان
      اثرات سطوح مختلف اسید های چرب HUFA ، بر هماتوکریت و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون در ماهی سفید
      اثر ویتامین E و اسیدهای چرب غیر اشباع روی رشد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز
      بررسي اثر پری بیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisia) بر تغييرات شاخص های ایمنی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
     COMPARSION OF GROWTH INDICES, SOME BLOOD PARAMETERS AND IMMUNE SYSTEM AMONG JUVENILE RAINBOW TROUT FISHES (ONCORHYNCHUS MYKISS) FED UP WITH DIFFERENT LEVELS OF PREBIOTIC OF YEAST CELL WALL (SACCHAROMYCES CEREVISIA)
     بررسی برخی شاخص های ایمنی و فلور باکتریایی روده در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با پری بیوتیک دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisia)
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf

 

فیلمهای جالب شیلاتی خود را جهت درج در این قسمت ایمیل فرمایید