اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ، ایران آکوا ، iranaqua
iranaqua، ایران آکوا ، شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصصین شیلاتی , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا
اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ، ایران آکوا ، iranaqua
ژاپن با استفاده از تفاوت دمای آب های دریا، جزایر اندونزی را برق دار می کند |
وزیر شیلات و دریانوردی اندونزی اعلام کرد که ژاپن قصد دارد در پروژه ای در اعماق دریا در اندونزی انرژی قابل بازیافت تولید و برق جزایر دور دست را تامین کند
اندونزی از 17 هزار جزیره تشکیل شده و به دلیل شرایط سرزمینی و براساس برخی آمارها حدود 35 درصد از مردم هم اکنون فاقد برق برای زندگی هستند.
خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا) روز دوشنبه به نقل از 'سوسی پودجیاستوتی' وزیر شیلات و دریانوردی این کشور اعلام کرد که این نوع فناوری در جزیره 'موروتای' در 'مالاکوی شمالی' به عنوان یکی از 12 مرکز جامع شیلات توسعه می یابد.
وی با این عنوان که ژاپن استفاده از فناوری آبی در بخش های عمیق دریا را پیشنهاد کرده است، تصریح کرد که این وزارتخانه در برنامه ای قصد جذب سرمایه گذاری به منظور افزایش ظرفیت های تجاری در این منطقه از اندونزی را دارد.
'برامانتیو ساتیامورتی' مدیر کل بخش مدیریت دریایی وزارت شیلات و دریانوردی اندونزی نیز اعلام کرد که ژاپن با ارائه این فناوری قصد دارد با توسعه انرژی قابل بازیافت، جزایر کوچک و بزرگ اندونزی را که از برق بی بهره هستند، برق دار کند.
براساس این گزارش، در این فناوری با استفاده از تفاوت دمای آب های سطحی که با خورشید گرم شده اند و آب های سرد عمق دریا، برق تولید می شود.
این مقام وزارت شیلات و دریانوری اندونزی ضمن اظهار امیدواری مبنی بر در اختیار گرفتن این نوع فناوری، اعلام کرد که از آب های سرد عمق دریا همچنین می توان برای پرورش ماهی تن استفاده کرد.
ژاپن به تازگی بر افزایش سرمایه گذاری در بخش شیلات اندونزی متمرکز شده است و از جمله می توان به طرح ساخت یک صنعت مرتبط با ماهی و تخم ریزی ماهی تن در برخی از مناطق این کشور اشاره کرد.
شورای هماهنگی سرمایه گذاری اندونزی (بی.کی.پی.ام) متعهد به همکاری با شرکت بانکی میتسوی سومیتومو ژاپن (اس.ام.بی.سی) برای حمایت متقابل در افزایش سرمایه گذاری در اندونزی شده است.
'توماس تریکاسیح' رئیس شورای هماهنگی سرمایه گذاری اندونزی (بی.کی.پی.ام) گفت که رشد اقتصادی 5 درصدی اندونزی در شرایط نامناسب اقتصادی جهان، این کشور را مستعد دریافت سرمایه گذاری کرده است.
میزان سرمایه گذاری ژاپن طی 9 ماهه سال جاری میلادی در اندونزی بیش از 4 میلیارد و 400 میلیون دلار و در بیش از دو هزار و 122 پروژه بوده است.
ژاپن بعد از سنگاپور که در اندونزی بیش از 7 میلیارد و 120 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است، دومین سرمایه گذار خارجی در این کشور محسوب می شود
منبع : ایرنا
|