اکبر واقفی, a_vaghefi@yahoo.com
قزل آلای گوشت قرمز چگونه تولید میشود.
پاسخ مدیریت
نظر به تبادل اطلاعات و پاسخ به سوالات دوستان از همکاران و کارشناسان عزیزی که اطلاعات لازم در این زمینه را دارند خواستاریم که پاسخ سوالات و تجربیات خود را با دوستان به اشتراک قرار دهند.
فرستنده |
بیژن اندرزwww.iranaqua.ir۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹ |
|
پيام | استاگزانتین نقش انتی اکسیدان کمبود باعث نوردنهای مغز ذخیره در سلولهای رنگدانه 60 میلی گرم در هفته روغن پالم اوکادو جلبکهایب گیاهان کلروفیل دار |
فرستنده |
حمید رضا مرادیwww.iranaqua.ir۱۲ / ۱۲ / ۱۳۹۹ |
|
پيام | جناب آقای واقفی با سلام؛ برای تولید رنگ قرمز در بافت بدن ماهی قزل آلا و فروش گرانتر آن، از رنگدانه آستازانتین (astaxanthin)ـ (این رنگدانه در روغن ماهی کاپلین،سریل،خرچنگ،میگووقزل آلای اروپایی و همچنین در برخی از جلبکها و مخمرها یافت میشود) استفاده میشود. البته لازم به ذکر است که بسته به شرایط محیطی و نوع تغذیه شدت این رنگ متفاوت است و از صورتی تا گلبهی دیده میشود. |