مرگبارترین آبزیان جهان را بشناسید و ببینید

شیلات آبزیان آبزی خوراک آبزیان ماهی میگو تن ماهی کنسرو ماهی صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک آبزیان متخصص آبزیان رستوران خدمات کارشناسی همکاران شیلاتی ماشین آلات گرمابی سردآبی ماهیان زینتی صدف مروارید لارو کشتی لنج قایق دکتر مهندس اسکله تالاب دریای خزر استخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خاویاری خلیج فارس دریای عمان Fish Fisheries Aqua Aquaculture Fishing Feed Shrimp Veterinarian Professional services Aquaculture specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental fish Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Doctor Caspian Oman sea Persian golf

مرجع شیلاتی و ارتباط نزدیک و مستقیم علمی و تجاری بین کلیه فعالان در صنوف مختلف شیلات و آبزیان ایران و جهان اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران | شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

مرگبارترین آبزیان جهان را بشناسید و ببینید

همشهری آنلاین:بسیاری از جانداران چهره‌ای جذاب، رنگارنگ، عجیب و جالب توجهی دارند، اما شاید بهتر باشد کسی فریب این نشانه‌های جذاب را نخورده و به آنها نزدیک نشود زیرا شاید آخرین باری باشد که برای دوستی با جانداری تلاش کرده است

آشنایی با جاندارانی که شاید کوچک، بسیار ضعیف و یا خیلی جذاب و رنگارنگ به نظر می‌آیند اما در درون قاتلانی هستند که یک تماس کوچک با آنها می‌تواند مرگبار باشد، به ویژه برای افرادی که به صورت مداوم درحال سفر به گوشه‌و‌کنار جهان هستند می‌تواند ضروری و حتی حیاتی باشد.

اختاپوس حلقه‌آبی

این جاندار کوچک از دیگر ساکنان بومی و خطرناک استرالیا به شمار می‌رود، در واقع این جاندار دریایی از بومی‌های استرالیا و دیگر جزایر اقیانوس آرام است. حلقه‌های آبی بدن این جاندار تنها زمانی پدیدار می‌شوند که جاندار احساس خطر یا هیجان کند. یک گزیدگی کوچک از سوی این اختاپوس می‌تواند در کمتر از چند دقیقه انسان را از پا درآورد.

به همین دلیل این اختاپوس مرگبارترین و سمی‌ترین جاندار دریایی جهان شناخته می‌شود. ابعاد بدن اختاپوس حلقه آبی 12 تا 20 سانتیمتر است اما زهرش که ترکیبی از چند ماده سمی است به اندازه‌ای قوی هست که بتواند به راحتی منجر به مرگ انسان شود. اصلی‌ترین ماده سمی درون بدن این جاندار تترودوتوکسین نام دارد، سم عصبی که 10 هزار برابر سیانید سمی است و چند دقیقه پس از ورود به خون، با بستن کانال‌های سدیمی منجر به فلج عصبی و ایست تنفسی شده و در نهایت در اثر کمبود اکسیژن در خون، فرد دچار سکته قلبی شده و می‌میرد.

عروس دریایی جعبه‌ای

ظاهرا استرالیا سرزمینی مملو از جانوران سمی است. از جمله دیگر ساکنان مرگبار استرالیا می‌توان به عروس‌دریایی جعبه‌ای یا زنبور دریایی اشاره کرد. این جاندار که در درون آب و در تاریکی بسیار زیبا و درخشان و بی‌خطر به نظر می‌آید، از بیش از 60 شاخک برخوردار است که طول هریک می‌تواند به 4 متر نیز برسد. هریک از این شاخک‌ها دارای بیش از پنج‌هزار سلول گزنده‌ و سمی است که سم موجود در هریک از آنها برای کشتن 60 انسان کافی خواهد بود. تا کنون درحدود 70 نفر در اثر گزیدگی این جاندار در استرالیا جان خود را از دست داده‌اند که بیشترین این رویدادها در کوئینزلند رخ داده‌است.

قورباغه سمی دارت

این قورباغه بومی آمریکای جنوبی است، به نظر بسیار زیبا و خوش‌رنگ می‌آید، اما رنگ آبی درخشان این جاندار کوچک در حقیقت اخطاری برای شکارچیان است. پوست این جاندار از غدد سمی پوشیده شده که می‌تواند به سرعت شکارچیان را فلج کرده و بکشد. این گونه قورباغه به واسطه تخریب زیستگاهش در لیست جانداران درحال انقراض قرار گرفته است.

سنگ‌ماهی

سینانچیا یا سنگ ماهی از خانواده‌ ماهی‌های سمی و مرگبار است. این ماهی که چهره‌ای ترسناک نیز دارد، در حال حاضر سمی‌ترین ماهی است که در جهان شناخته‌ شده است. این نوع ماهی‌ها را می‌توان در جزایر کارائیب، فلوریدا، و جزایر اقیانوس آرام یافت. نیش این ماهی در بدن قربانیان درد بسیار شدیدی ایجاد می‌کند، قربانیان این درد را بدترین نوع درد که تا کنون توسط انسان تجربه کرده توصیف می‌کنند. عوارض جانبی این گزیدگی فلج شدن، شوک شدن و از بین رفتن نسوج بدن است و در صورتی که تا چند ساعت پس از گزیدگی درمان صورت نگیرد، احتمال مرگ وجود دارد.

بادکنک‌ماهی

این ماهی که از قدرت شنا کردن در هر جهت و زاویه‌ای برخوردار است،‌ می‌تواند کاملا مرگبار باشد. بادکنک ماهی در دسته سمی‌ترین جانداران زمین شناخته‌ می شود اما بیشترین موارد مسمومیت از این ماهی، زمانی است که بادکنک ماهی به درستی طبخ نشود. این جاندار که شرق آسیا به عنوان ماده خوراکی شناخته می‌شود می‌تواند در صورتی که به درستی طبخ نشود،‌ مسمویت غذایی شدید منجر به مرگ و یا فلجی شود. گفته می‌شود ماده سمی بدن این ماهی توسط جاندارانی که طعمه این ماهی می‌شوند در اندام هاضمه‌اش ایجاد شده و ذخیره می‌شود