روغن ماهی و بیماران سرطانی

شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصص , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

روغن ماهی و بیماران سرطانی

روغن ماهی به بیماران سرطانی کمک می کند

تحقیقات تازه نشان داده است که مصرف قرص های مکمل روغن ماهی می تواند کیفیت زندگی برخی از بیماران سرطانی را به طور چشمگیری بهبود بخشد.
پژوهشگران بریتانیایی می گویند که روغن ماهی ممکن است بتواند از کاهش شدید آب و وزن بدن (cachexia)، که در برخی از انواع سرطان های پیشرفته رخ می دهد، جلوگیری کند.
کاهش آب و وزن بدن به دلیل تاثیر منفی که بر سوخت و ساز وهمچنین اشتها می گذارد، باعث بیماری های مضاعف در بدن بیمار سرطانی و سرعت مرگ او می شود.
محققان در مقاله ای، که در نشریه "گات" (Gut) به چاپ رسانده اند، می گویند قرص مکمل روغن ماهی ممکن است بتواند روند کاهش وزن را متوقف کند.
پروفسور کوین فیرون و همکارانش در بیمارستان سلطنتی ادینبورگ، ۲۰۰ بیمار مبتلا به سرطان لوزالمعده را، که بیش از سایر بیماران از کاهش وزن و آب بدن متاثر بودند، مورد مطالعه قرار دادند.
بیماران به دو گروه تقسیم شدند.
از ۱۰۵ نفر از آنها خواسته شد یک محلول غذایی مکمل، حاوی مقادیر زیادی از پروتئین و کالری بنوشند.
در حالی که ۹۵ بیمار گروه دوم همان رژیم غذایی را دنبال می کردند اما به آنها اسید های چرب ضروری امگا ۳ و ویتامین های A و C هم داده شد.
اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی های روغنی مانند ماهی آزاد و شاه ماهی یافت می شود.
به هر دو گروه از بیماران گفته شد برای هشت هفته هر روز دو لیوان از این مایع را بنوشند.
در مورد گروه دوم این وعده روزانه شامل ۲.۲ گرم امگا ۳ بود.
پیش از آغاز تحقیقات، بیماران به طور متوسط ۱۷ درصد از وزن بدن خود را از دست داده بودند و وزن آنها هر ماه سه کیلوگرم کاهش می یافت.
در پایان این تحقیقات، روند کاهش وزن در کلیه بیماران متوقف شده بود.
این در حالی بوده است که همه بیماران طبق قراری که با آنها گذاشته شده بود دو لیوان مکمل غذایی را در روز مصرف نکرده بودند، بلکه به طور متوسط ۱.۵ لیوان از این مکمل مصرف کرده بودند.
تحلیل های بیشتر نشان داد بیمارانی که وعده روزانه را تقریبا به طور کامل نوشیده بودند بیش از دیگران وزن اضافه کردند.
با این حال این مساله تنها در مورد بیمارانی صادق بود که وعده روزانه آنها شامل اسیدهای چرب اومگا ۳ می شد.
درحالی که طول عمر این بیماران بیش از افراد گروه اول نبود اما کیفیت زندگی آنها بهتر شد.
دانشمندان اذعان کردند که به مطالعات مفصل تری در این زمینه نیاز است اما افزودند که یافته ها حاکی از آن است که در بیماران سرطانی از روغن ماهی می توان برای معالجه کاهش آب و وزن بدن استفاده کرد.

اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf