کوسه ها قربانی ثروتمندان

iranaqua، ایران آکوا ، شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصصین شیلاتی , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ، ایران آکوا ، iranaqua

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

کوسه ها قربانی ثروتمندان

کوسه ها قربانی ثروتمندان

در کشور اندونزی سالانه تعداد زیادی کوسه صید می‌شود تا گوشت و باله‌ی آنها به برخی کشورهای همسایه صادر شود.

اندونزی یکی از بزرگترین صیدکنندگان کوسه در جهان است و پس از صید، باله‌های آنها را به کشورهای سنگاپور، هنگ کنگ، تایوان و چین صادر می‌کند. در چین بالۀ کوسه یکی از با ارزشترین محصولات ماهی است و ماده اولیۀ نوعی سوپ را تشکیل می‌دهد که هر کاسۀ آن 68 یورو می‌ارزد. این سوپ نشانۀ ثروتمند بودن و با کلاس بودن است و معمولا در عروسی‌ها و ضیافت‌های پولدارها سرو می‌شود




صید بی رویه کوسه نگرانی عمیق طرفداران محیط زیست و حیوانات را به دنبال داشته است.


نگرانی‌ها زمانی بیشتر می‌شود که کوسه‌ها بیشتر به خاطر باله‌هایشان قربانی می‌شوند.


اندونزی به تنهایی مسوول بیش از یک پنجم صید جهانی کوسه های درحال انقراض


تجارت کوسه در اندونزی


فروش کوسه های کوچک در بازار صیادان در جزیره جاوه اندونزی


پس از جدا کردن باله‌ کوسه‌هایی در اندازه‌های مختلف، در مقابل آفتاب قرار داده می‌شوند تا خشک شده و سپس به کشورهای مذکور صادر می‌شوند.


خشک کردن گوشت و باله کوسه


خشک کردن گوشت و باله کوسه


تجارت کوسه در اندونزی


تجارت کوسه در اندونزی


تجارت کوسه در اندونزی


تجارت کوسه در اندونزی


تجارت کوسه در اندونزی

منبع : گرو