ممانعت از فروش ماهی‌های حرام

iranaqua، ایران آکوا ، شیلات , آبزیان , ماهی , میگو , صید , صیادی , مزرعه , پرورش ماهی , صیدگاه , ماهیگیری , دامپزشک , متخصصین شیلاتی , رستوران غذاهای دریایی , خدمات کارشناسی , گرمابی , سردآبی , کنسرو تن , زینتی , ماهیان زینتی , بچه ماهی , صدف , مروارید , لارو , کشتی , لنج , قایق , اسکله , موج شکن , اقیانوس , تالاب , دریا , دریاچه , خزر , خلیج فارس , دریای عمان , آبشار , سد , رودخانه , خاویار , ماهیان , بندر , خور , استخدام , کاریابی , بازارچه , دانشگاه , تکثیر و پرورش , تخم چشم زده , امگا 3 , تیلاپیا

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران ، ایران آکوا ، iranaqua

اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران

ممانعت از فروش ماهی‌های حرام

ممانعت از فروش ماهی‌های حرام

موضوع مصرف آبزیان و ممانعت‌های مذهبی در این راستا همواره امری مورد مناقشه بود تا آنکه در نهایت این موضوع در ۱۲۹۹ به‌صورت قانونی درآمد که طی آن فروش شماری از آبزیان ممنوع شد.

قبل از تصمیم هیات دولت و صدور حکم جلوگیری از صید ماهی‌های حرام، بیش از ۵۰ نفر از تجار و کسبه انزلی و رشت حدود ۴۰۰ هزار ماهی سوف را نمک زده و خشک کرده بودند، ولی بعد که قصد فروش آنها را داشتند، ماموران مانع از کار آنان بودند.

چنین شرایطی سبب شد تا «وثوق‌السلطنه» حکمران رشت در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۳۰۰ در تلگرافی به رئیس الوزرا ضمن اعلام خبر فوق تصریح کند که اجازه حمل ماهی‌ها به تجار و کسبه داده شود و به‌گونه‌ای از آنان خریداری شود که ضرری متوجه آنان نشود.

منبع : دنیای اقتصاد