رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه با اشاره به تولید خاویار از ماهیان خاویاری پرورشی گفت: در سال جاری برای نخستین بار موفق به تولید 500 گرم خاویار شدهایم.
رازقی ادامه داد: با توجه به بازارهای خوب خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در دنیا و ارزش اقتصادی بالا، میتوان زمینه توسعه مراکز پرورش ماهیان خاویاری، ایجاد اشتغال، ارزآوری و حفظ گونههای مختلف ماهیان خاویاری را فراهم کرد.
وی متذکر شد: با توجه به ظرفیتهای موجود مناطق ساحلی دریای خزر ، پرورش ماهیان خاویاری در این مناطق مقرون به صرفه بوده و باید مورد توجه و تاکید مسئولان و سرمایهگذاران قرار گیرد.
این مسئول در پایان اذعان داشت: سرمایهگذاران با طرحهای خود میتوانند در مدت سه سال نسبت به فروش گوشت این نوع ماهیان اقدام کنند