اولین جشنواره غذاهای دریایی:
اولین جشنواره غذاهای دریایی با رویکرد به نقش و جایگاه شیلات درسلامت غذای دریایی کشوربا حضور سازمان شیلات، شرکتهای تولیدی و فرآوری غذاهای دریایی، تولیدکنندگان و پرورش دهندگان انواع ماهی و میگو و..، تولیدکنندگان انواع کنسرو تن ماهی، مراکز فرآوری و توزیع آبزیان، کیترینگها، سوشی بارها و رستورانهای معتبر دریایی در سطح تهران و شهرهای ساحلی، سرآشپزهای بین المللی و برتر کشور، مدرسان برتر آموزشگاههای معتبر آشپزی، برخی ماهنامهها و نشریات مطرح فعال در زمینه آشپزی، اتحادیههای تعاونی صیادان استانهای مختلف و... برپا میشود.
اهداف و برنامههای جشنواره غذاهای دریایی عبارتند از :
- معرفی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل دركشور در زمینه تولید و پرورش آبزیان و صنایع بستهبندی
- معرفی غذاهای دریایی مدرن و سنتی استانهای مختلف.
- ارائه آموزشهای مفید درخصوص مصرف خوراکهای دریایی توسط کارشناسان خبره
- ارائه مشاورههای تغذیه ای مناسب با مواد غذایی دریایی به منظور ارائه برنامه صحیح تغذیه
- ایجاد ظرفیتهای جدید به منظور ارتباط با سازمانها، نهادها و مراکز بزرگ در تامین نیازهای غذاهای دریایی
- فراهم آوردن امکان حضور طیف وسیعی از تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فرآوردههای دریایی و تهیهکنندگان و ارائهدهندگان محصولات و غذاهای دریایی در کنار کارشناسان خبره تغذیه و مسؤولان و مدیران فعال در این عرصه.
- بهرهگیری از حداکثر تواناییهای فعالان این صنف و معرفی آنها به بدنه اصلی جامعه و سازمانها و نهادها جهت استفاده از محصولات و غذاهای دریایی در برنامهها و سبد غذایی پرسنل خود.

ارتبـاط با دبیرخـانه
برگزاركننده نمایشـگاه: انجمن مهندسی دریایی ایران تلفن: 7-44273495 / نمابر: 44216609
با همکاری شرکت کارآفرینان توسعه پویا تلفن: 5-44261044 / نمابر: 44261045
مسؤول برگزاری نمایشگاه صنایع دریایی و صنایع وابسته: مجید ایزدخواه 09125994918
مسؤول جشنواره غذاهای دریایی: مریم احمدی 09124499078
مسؤول جشنواره عکس و نقاشی : علیرضا حبیبی 09122126037
وب سایت : www.iemi.ir / پست الكترونیك:
محل برگزاری و زمان برگزاری: تهران، محل دائمینمایشگاههای بینالمللی تهران
نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان محمدعلی جناح، بلوار شهید گلاب، خیابان شهید حسینی، کوچه شهید عظیمی، پلاک 6، طبقه دوم، انجمن مهندسی دریایی ایران ـ ص.پ 874ـ13445
تلفن:7-44273495 / نمابر: 44216609info@iemi.ir
