باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، مدير شيلات و آبزيان فارس گفت: توسعه آبزي پروري در تلفيق با آب كشاورزي با هدف افزايش درآمد خانوار روستايي، افزايش توليد، غنيسازي آب كشاورزي، كاهش مصرف كودهاي شيميايي و توليد محصول ارگانيك از جمله برنامههاي شيلات فارس طي سال 91 بوده است.
سعادت خاطرنشان كرد: سال گذشته براي رسيدن به اهداف اشاره شده، 520 استخر ذخيره آبكشاورزي در سطح فارس ماهيدار شده است.
سعادت افزود: بومي سازي و مهندسي معكوس تجهيزات مورد نياز مكانيزاسيون آبزي پروري با هدف قطع وابستگي به خارج ازكشور از ديگر برنامه هاي اين مديريت بوده و تجهيزات مورد نياز مكانيزاسيون آبزي پروري در داخل استان ساخته شده است.
مدير شيلات و آبزيان فارس استقرار نظام مديريت HACCP در مزارع پرورش ماهي با هدف توليد محصول سالم و دستيابي به استانداردهاي توليد در صادرات و توسعه پرورش گونههاي جديد با هدف استفاده بهينه از منابع آبي شور و لب شور را از جمله برنامههاي سال 92 اين اداره بيان كرد

اخبار شیلاتی