همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مسئول آزمایشگاه ماهی شناسی بخش ارزیابی و بیولوژی ذخایر آبزیان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: تاکنون ۱۱۵قطعه ماهی زینتی در آبهای خلیج فارس شناسایی شده است.
بهزادی افزود: براساس تحقیقات صورت گرفته در جزایر لارک و کیش ، ماهیان زینتی در صخره های مرجانی زندگی می کنند و از گونه های سطح زی هستند، ذخایر فراوان تری دارند. بیشترین گونه های ماهیان زینتی دوشیزه و ملوان ماهیان هستند.
وی گفت: از دیگر گونه های ماهیان زینتی دلقک ماهیان ، طوطی ماهیان و جراح ماهیان که با مرجانها و شقایق ها همزیستی دارند فراوانی کمتر اما اهمیت اکولوژیکی بیشتری دارند.
بهزادی افزود: دستیابی به بیو تکنیک تکثیر و پرورش گونه های زینتی و اشتغالزایی از اهداف مطالعات کارشناسان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان است.
برداشت های غیر قانونی ، صید قاچاق، و تخریب زیستگاهها بعلت آشنا نبودن با روش های صید از عوامل موثر بر کاهش جمعیت ماهیان زینتی است. ماهیان زینتی از ماهیان آب شور و شیرین هستند که بعلت رنگ و شکل زیبای خود در تمام مراحل زندگی و یا بخشی از آن مورد توجه عده زیادی از آکواریوم داران قرار می گیرد