رشد 195 درصدی پرورش انواع آبزیان در استان زنجان

رشد 195 درصدی پرورش انواع آبزیان در استان زنجان
اخبار شیلاتی

رشد 195 درصدی پرورش انواع آبزیان در استان زنجان

تعداد بازدید:۳۱۳ تعداد نظرات:۰


صیاد بورانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 4 میلیون و 100 هزار قطعه انواع آبزیان در مزارع پرورش ماهی استان رها‌سازی شده است.
وی افزود: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 195 درصد رشد داشته است.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان تصریح کرد: از این تعداد آبزیان بیش از 220 هزار قطعه انواع بچه ماهیان گرمابی شامل کپور معمولی، کپور علف‌خوار، کپور سر گنده و کپور نقره‌ای به مزارع خاکی و دریاچه‌های پشت سدهای خاکی استان زنجان منتقل شده است.
وی اضافه کرد: 3 میلیون و 880 هزار قطعه ماهی قزل‌آلا نیز در انواع مزارع دو منظوره کشاورزی، منفرد، مدار بسته پرورش ماهی و محیط‌های محصور رها‌سازی شده است.
صیاد بورانی با اشاره به اینکه آبزی پروری طی سال‌های اخیر در استان زنجان از رشد و سود اقتصادی شایان توجهی برخوردار است، تصریح کرد: استان در رشد آبزی‌پروری رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه کیفیت خوب ماهی تولیدی زنجان بین استان‌های همجوار و حتی صادر کنندگان ماهی به کشور عراق شناخته شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود روند رها‌سازی و تعداد مزارع پرورش ماهی در استان زنجان طی سال‌ جاری افزایش قابل توجهی داشته باشد

کلیدواژه‌ها:
رشد 195 درصدی پرورش انواع آبزیان در استان زنجان
دیدگاه خود را بیان کنید