تولید بیش از 750 تن ماهی گوشتی در سبزوار
خبرگزاری فارس از سبزوار محمد جواد ایزدیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این دوره به مدت دو روز در این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: 30 نفر از آبزیپروران در این دوره حضور داشتند و با مدیریت تغذیه، بهداشت و شرایط مورد نیاز محیطی برای پرورش ماهیان خاویاری آشنا شدند.
وی با اشاره به تولید بیش از 750 تن ماهی گوشتی در سبزوار گفت: 18.8 درصد تولیدات آبزی استان در این شهرستان صورت میگیرد که توانستهایم رتبه دوم تولیدات آبزی را به خود اختصاص داده دهیم.
ایزدیان با بیان اینکه پروژههای پرورش ماهیان خاویاری به حفظ و بازسازی ذخایر این گونههای ارزشمند کمک قابل توجهی خواهد کرد، تصریح کرد: مرغوبیت خاویار ایران مؤلفه مهمی است که ضرورت سرمایهگذاری و توجه به این محصول صادراتی را برجستهتر میکند
اخبار شیلاتی