مدیرکل شیلات استان گلستان از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در گرگان خبر داد.
پاسندی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شیلات گلستان با هدف بالا بردن سرانه مصرف آبزیان و ترویج فرهنگ مصرف با مشارکت مرکز بهداشت استان اقدام به برگزاری جشنواره طبخ آبزیان کرده است.
وی عنوان کرد: این جشنواره فردا 20 دی ماه از ساعت 15 الی 19 در تالار فخرالدین اسعد گرگانی در محل نمایشگاه غذای سلامتی برگزار می شود.
مدیرکل شیلات استان افزود: غذای طبخ شده باید از ساعت 15 الی 17به محل جشنواره ارائه شود تا مورد قضاوت هیئت داوران قرار گیرد و شرکت کنندگان باید در زمان ارائه غذا نسبت به ثبت نام و گرفتن کد در محل جشنواره اقدام کنند.
پاسندی اعلام کرد: شرکت کنندگان گرامی باید دستور تهیه غذای طبخ شده را به صورت دست نویس و خوش خط به هیئت داوران ارئه دهند.
وی گفت: اجرای چنین برنامه هایی از سوی شیلات استان گامی برای نهادینه شدن آبزیان در سبد غذایی خانواده هاست