مدیر شیلات سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه وبویراحمد گفت: این استان ظرفیت تولید 9هزارتن ماهیان سردآبی در سال جاری را دارد.
اسدی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان تولید ماهی در مزارع و مجتمع های پرورش ماهی فعال استان در سال گذشته را افزون بر هفت هزار و 200 تن اعلام كرد و اظهار داشت: امسال این میزان تا 9هزارتن قابل افزایش است.
مدیر شیلات سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه وبویراحمد ، ظرفیت تولید بچه ماهی در مراكز تكثیر و تولید این استان را حدود 20 میلیون قطعه عنوان كرد.
اسدی اظهار داشت: از مجموع 170پروانه بهره برداری صادرشده در استان حدود 161مورد در زمینه تولید ماهیان سردآبی است.
وی سرانه مصرف ماهی در این استان را 5/4 كیلوگرم درسال ذكر و گفت: این میزان مصرف نسبت به شاخص كشوری حدود دو برابر كمتر است.
وی سرانه مصرف ماهی در كشور را حدود 7/8 كیلوگرم و در جهان 8/17 كیلوگرم اعلام كرد و گفت: میزان مصرف ماهی در كشور نیز نصف سرانه مصرف جهانی است.
وی افزود: براساس بررسی ها كارشناسی یكی از مهمترین دلایل مصرف پایین ماهی ترویج نشدن شیوه های طبخ این ماده غذایی است.
اسدی ، با بیان اینكه درسالهای اخیر آموزشهای مناسبی در زمینه طبخ ماهی به خانواده ها در استان ارایه شده ، خواستار فرهنگ سازی و آگاهی بخشی بیش از پیش در این زمینه شد.
وی ، از در دست اجرا بودن 26 مجتمع تولید ماهیان سردآبی در استان خبر داد و افزود: با بهره برداری از این مجتمع های تولیدی بیش از چهار هزارو 500تن به ظرفیت تولیدی مزارع پرورش ماهی در استان اضافه خواهد شد