بودن یا نبودن ماهی قرمز در سفره هفت سین
به گزارش افکار نیوز به نقل از مهر، این ماجرا از آنجا شروع شد که حدود ۷ سال پیش خبری مبنی بر آلودگی بالای ماهی قرمز در رسانه های کشور مطرح شد و درنتیجه به دلیل اینکه همه ایرانیان با این حیوان خانگی در ارتباط هستند ، بحث بیماری زایی و خطرناک بودن ماهی قرمز حساسیتهای بسیاری را برانگیخت.
در حقیقت در این سالها متخصصان بسیاری دست زدن به ماهى توسط افراد در هنگام جابهجایی، به خصوص توسط کودکان را علاوه بر اینکه باعث آسیب دیدن پوشش سطحى ماهى دانسته اند. این اقدام ماهى را نسبت به باکتریها و انگلهاى آب حساس و آسیبپذیر مى کند و باعث بروز گرانولوم پوستى مى شود.
اما به اعتقاد بسیاری از کارشناسان ومتخصصان مسئله خطرناک بودن ماهی قرمز رد و مشخص شده که بیماری زا بودن ماهی قرمز مانند دیگر موجودات زنده است و حتی در مقایسه با انسان و دیگر حیوانات به مراتب کمتر است

