رییس شبکه دامپزشکی آستارا از صادرات یکهزار و 100 کیلوگرم گوشت ماهی پرورشی خاویاری از طریق مرز زمینی گمرک این شهرستان به مقصد کشور جمهوری آذربایجان خبر داد. | |
بهرام پور ضرب افزود : این میزان گوشت ماهی خاویاری با مجوز اداره کل دامپزشکی گیلان و نظارت شبکه دامپزشکی آستارا به کشور جمهوری آذربایجان صادر شده است. وی با اشاره به اینکه گوشت خاویاری صادر شده از نوع فیل ماهی است ، اضافه کرد : ارزش اقتصادی این مقدار گوشت ماهی صادر شده 19 هزار دلار است. |
![]() |
سال گذشته 70 تن گوشت ماهیان خاویاری در سطح مزارع پرورشی شهرستان آستارا تولید و به بازار عرضه شده است.
شهرستان 86 هزار نفری آستارا در 200 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است و با 18 کیلومتر ساحل و منابع آبی متعدد ، جزو مناطق مستعد برای پرورش انواع آبزیان به شمار می رود. |