مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برای نخستین بار در سال جاری حدود هفت کیلو و 600 گرم خاویار در این استان استحصال شد. | |
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، سیمین شکری اظهار کرد: برای نخستین بار در سال جاری حدود هفت کیلو و 600 گرم خاویار از یکی از مزارع تولید ماهی خاویاری این استان استحصال شد. وی افزود: جایگاه ماهیان خاویاری در محافل شیلاتی و بیولوژی جهان، از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است |
![]() |
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین وجود عوامل متعددی همچون ورود انواع آلودگیها به دریای خزر، صید بیرویه و قاچاق، از بین رفتن زیستگاههای طبیعی تخمریزی و بسیاری از فاکتورهای سوء دیگر را سبب کاهش ذخایر این آبزیان ذکر کرد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: اجرای طرحهای متعدد تحقیقاتی، احیا و بازسازی ذخایر و همچنین پرورش در آبهای داخلی از جمله اقدامات مسئولان در راستای حفاظت از این مواهب الهی بوده که در استان قزوین نیز در این راستا اقداماتی انجام شده است. شکری ارزش غذایی خاویار را سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی، اسیدهای چرب امگاـ3 و دیگر ترکیبات مغذی برشمرد. به گفته این مسئول، در سال گذشته تولید ماهیان خاویاری در استان 15 تن بوده است. وی ابراز امیدواری کرد که با برنامهریزی مناسب و بهکارگیری روشهای نوین شاهد افزایش تولید گوشت و خاویار در بخش تولید و پرورش ماهیان خاویاری باشیم. |