برگزاری 271 نفر روز دوره آموزشی طبخ آبزیان در مازندران
حبیب نژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مازندران، با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور آشنایی بیشتر بانوان مازندرانی با فواید گوشت ماهی و فراگیری روشهای مختلف طبخ آبزیان حدود 5 دوره آموزشی طبخ آبزیان در شهرستانهای تنکابن، نوشهر، بابل، بابلسر و قائمشهر درسال جاری برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دورهها با بهرهگیری از مدرسان مجرب طبخ آبزیان، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایرآبزیان، روشهای مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی، ماکارونی ماهی، سالاد ماهی، کیک ماهی و تهچین ماهی به صورت عملی آموزش داده شد.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه دراین دورههای آموزشی حدود 271 نفر از بانوان مازندرانی شرکت کردند، گفت: پیشبینی میشود با توجه به استقبال انجام شده تا پایان سال حدود یک هزار و 200 نفرروز دوره آموزشی طبخ آبزیان برگزار شود
اخبار شیلاتی