طرح پایش عوامل میکروبی در مزارع پرروش آبزیان استان قزوین اجرا شد

طرح پایش عوامل میکروبی در مزارع پرروش آبزیان استان قزوین اجرا شد
اخبار شیلاتی

طرح پایش عوامل میکروبی در مزارع پرروش آبزیان استان قزوین اجرا شد

تعداد بازدید:۱۴۵ تعداد نظرات:۰

طرح پایش عوامل میکروبی در مزارع پرروش آبزیان استان قزوین اجرا شد
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین از اجرای طرح پایش عوامل باکتریایی، قارچی و انگلی در مزارع پرروش آبزیان این استان از اول تیر ماه سال جاری خبر داد.
نقل از روابط عمومی دامپزشکی قزوین ˈمجیدرضا شکریˈ افزود: در این طرح پیش بینی می شود طی 340 مرحله بازدید از مزارع، آزمایش های لازم بر تعداد دو هزار و 638 عدد ماهی و آب صورت گیرد
وی اظهارکرد: کارشناسان پس از انجام آزمایش های باکتریایی، قارچی و انگلی، ضمن برآورد میزان شیوع عوامل ذکر شده مزارع، توصیه های لازم به واحدهایی درگیر جهت افزایش بهره وری تولید و افزایش کیفیت بهداشتی تولیدات انجام خواهد شد.

شکری یادآور شد: رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای به همراه اخذ گواهی سلامت محموله های وارده به استان از ادارات دامپزشکی مبداء، مهمترین عوامل درکنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیردار درمنطقه می باشند.

استان قزوین دارای 183 واحد فعال به ظرفیت یک هزار و 960 تن ماهی سردآبی و 63 واحد به ظرفیت 414 تن ماهی گرم آبی است
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی

کلیدواژه‌ها:
طرح پایش عوامل میکروبی در مزارع پرروش آبزیان استان قزوین اجرا شد
دیدگاه خود را بیان کنید