رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین از اجرای طرح پایش عوامل باکتریایی، قارچی و انگلی در مزارع پرروش آبزیان این استان از اول تیر ماه سال جاری خبر داد. | |
نقل از روابط عمومی دامپزشکی قزوین ˈمجیدرضا شکریˈ افزود: در این طرح پیش بینی می شود طی 340 مرحله بازدید از مزارع، آزمایش های لازم بر تعداد دو هزار و 638 عدد ماهی و آب صورت گیرد | ![]() |
وی اظهارکرد: کارشناسان پس از انجام آزمایش های باکتریایی، قارچی و انگلی، ضمن برآورد میزان شیوع عوامل ذکر شده مزارع، توصیه های لازم به واحدهایی درگیر جهت افزایش بهره وری تولید و افزایش کیفیت بهداشتی تولیدات انجام خواهد شد.
شکری یادآور شد: رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای به همراه اخذ گواهی سلامت محموله های وارده به استان از ادارات دامپزشکی مبداء، مهمترین عوامل درکنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیردار درمنطقه می باشند. استان قزوین دارای 183 واحد فعال به ظرفیت یک هزار و 960 تن ماهی سردآبی و 63 واحد به ظرفیت 414 تن ماهی گرم آبی است |