در جلسه بررسی، اجرا و خاتمه طرحها، خاتمه طرح " فرمولاسیون میکروآلگ و سویههای پروبیوتیک و بررسی پایداری آن برای استفاده در فرمولاسیون غذای ماهی" و " مطالعات، محاسبات و طراحی خطوط تولید غذای آبزیان" در پژوهشکده زیستفناوری به تصویب رسید. |
دکتر میردامادی، عضو هیات علمی پژوهشکده زیستفناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و مجری طرح، اجرای این طرح در ایران را کاملا جدید و قابل اجرا دانست و اظهار داشت: این طرح منتهی به ایجاد دانش فنی تولید میکروآلگهای پروبیوتیک به منظور استفاده در غذای آبزیان خواهد شد. |
همچنین در این جلسه با خاتمه طرح " مطالعات، محاسبات و طراحی خطوط تولید غذای آبزیان" در پژوهشکده زیستفناوری موافقت به عمل آمد.
دکتر سید محمد حیدریان، عضو هیئت علمی پژوهشکده زیستفناوری و استادیار گروه مهندسی شیمی اجرای این طرح را منتج به تدوین و تکمیل محاسبات فنی واحدهای صنعتی خطوط تولید غذای آبزیان دانست |