توصیه‌ یک کارشناس به خانواده‌ها مبنی بر مصرف هفتگی ماهی چرب

توصیه‌ یک کارشناس به خانواده‌ها مبنی بر مصرف هفتگی ماهی چرب
اخبار شیلاتی

توصیه‌ یک کارشناس به خانواده‌ها مبنی بر مصرف هفتگی ماهی چرب

تعداد بازدید:۱۴۶ تعداد نظرات:۰

توصیه‌ یک کارشناس به خانواده‌ها مبنی بر مصرف هفتگی ماهی چرب
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: ماهی‎های چرب در هفته یک بار مصرف شود.
محمود صیادبورانی گفت: مصرف ماهی‎های چرب در هفته یک بار و ماهی‏‌های دیگر در هفته دو تا 3 بار توصیه می‌شود.
وی ادامه داد: هم‎اکنون عمده ماهی‎هایی که در بازار استان عرضه می‌شود شامل قزل‎آلا، کپور ماهیان(کپور علفخوار، کپور نقره‎ای، کپورسوگنده، کپورمعمولی) ماهی‎های سفید دریای خزر(ماهی کفال دریای خزر، و انواع ماهی‎های جنوب (ماهی شیر، قباد، سرخو) است.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص ماهی «تیلاپیا» و نحوه‌ی عرضه ‌یآن در استان، افزود: این ماهی که یکی از ماهی‎های چرب است در فروشگاه‎های بزرگ استان عرضه می‌شود. این ماهی جزو ماهی‎های وارداتی بوده که از آسیای جنوب‌شرقی وارد می‌شود و پرورش آن مختص به استان نیست.

صیادبورانی خاطرنشان کرد: پرورش این ماهی به صورت آزمایشی در برخی نقاط کشور در حال انجام است که بنابر نتایج به دست آمده و مطالعات مربوط به آن تصمیم به پرورش آن در دیگر نقاط انجام می‌شود.

وی در خصوص ماهی تیلاپیا، ادامه داد: این ماهی بعلت تک جنسی بودن زاد و ولد فراوانی دارد و برای پرورش ماهی مناسب است.

مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص مزیت‎های پرورش این ماهی، خاطرنشان کرد: این ماهی در محیط پرورش که کمبود اکسیژن و کمبود سطح آب دارند مقاوم هست و از این لحاظ مشکلی ایجاد نمی‎کند
منبع : خبرگزاری ایسنا

کلیدواژه‌ها:
توصیه‌ یک کارشناس به خانواده‌ها مبنی بر مصرف هفتگی ماهی چرب
دیدگاه خود را بیان کنید